Чи порушені кримінальні провадження проти Колісника? ДОКУМЕНТ

Чи порушені кримінальні провадження проти Колісника? ДОКУМЕНТ
Прокуратура відкрила кримінальне провадження по підприємству Мисливське господарство «Звірівське».

Нагадаємо, не так давно екс-керівник лісового та мисливського господарства Волині Богдан Колісник в інтерв’ю ВолиньPost на запитання чи порушували проти нього кримінальні провадження зазначив: «Є такі надумані версії, які відлетіли поступово і зараз нічого немає».

Після того, як екс-лісівника попросили уточнити, то він відповів: «Не порушували».

Читайте також: Про корупцію, кримінальні справи та клани Колісників у волинських лісах

Натомість нашому виданню стало відомо, що кримінальні провадження до яких причетний Колісник таки відкриті. Підтвердженням цьому є відповіді на депутатські звернення Олександра Пирожика.

8-го вересня по мисливському господарству «Звірівське» до ЄРДР внесено відомості за ознаками злочину передбаченого ч.2 статті 191. (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Нагадаємо будинок у Звірівському господарстві у пресі "охрестили" Межигір'ям Колісника.

Зокрема, законодавчі прогалини виявила Державна екологічна інспекція Волині та Державна фінансова інспекція. Держфінінспекція встановила: «…невідповідність бухгалтерського обліку ДП МГ «Звірівське» вимогам чинного законодавства, зокрема відсутність первинних бухгалтерських документів та регістрів бухгалтерського обліку за 2012-2014 років…».

Наразі підозру у вчинені злочинів нікому конкретно не оголосили. Хоча у кулуарах це провадження приписують колишньому очільнику лісу Богдану Коліснику.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.