Ігор Палиця розповів, хто дає війні в Україні тривати та хто не хоче її закінчувати. ВІДЕО

Ігор Палиця розповів, хто дає війні в Україні тривати та хто не хоче її закінчувати. ВІДЕО
Партія «УКРОП» провела у Києві з'їзд та визначилася з кандидатами, які представлятимуть об’єднання на місцеві виборах, що відбудуться 25 жовтня.

Під час з’їзду партії у Києві виступив Ігор Палиця, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Хто розпочав війну, хто дає їй тривати та хто не хоче її закінчувати; про найголовніших олігархів України, про співпрацю із Росією, про те, чого коштує кожному українцю російський бізнес на території нашої країни; чому вчора ми голосували за чинного наразі президента, і вірили у світле майбутнє, а сьогодні мусимо бути проти, на чиїх руках кров наших хлопців; про вибори, які скоро пройдуть в Україні та про власні амбіції в цих процесах, висловився член політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця.

*Партія «УКРОП» - це не як каже президент, чи його «шавки», які знову ж таки говорять його словами, «команда Коломойського, команда Дніпропетровська, чи олігархів», - це команда тих, хто хоче змінити Україну до кращого, хто в лютому 2014 року не погодився з тим, що на Майдані вбивають людей, з тим, що якась одна сім'я буде розкрадати цю державу.

Це партія, яка знає, чому триває війна, хто її почав і хто її не хоче закінчувати.

*У мене дежавю лютого 2014-го року. Народ хоче парламентсько-президентської форми правління, народ хоче імпічменту президента та імплементацію Римського статуту, який дозволить покарати тих, хто розв'язав війну. Це три вимоги Майдану. На сьогодні жодна з них не виконана, бо їх виконання виб'є з-під влади стілець, на якому вона сидить.

Сьогодні говорять про все – про економічні сварки, про олігархів – тільки не про те, про що обіцяли.

*Президент, який каже, що закінчить АТО за два тижні, продовжує відправляти на смерть тисячі хлопців, сьогодні це вже - 210 тисяч бійців, і ніхто крім президента не знає, скільки дійсно там загинуло людей.

Чому досі не повернулися бійці третьої хвилі мобілізації, які мали бути дома ще в травні-червні? Тому що, коли вони повернуться, а це – 110 тисяч чоловік, на жаль, багато сімей зрозуміє, що їхніх дітей немає, що ця інформація приховується.

*Сьогодні я спілкувався зі своїми товаришами про контрабанду в АТО, про розкрадання військового бюджету, про “Укроборонпром” – про все, через що у них не виникає бажання закінчити цю війну.

У той час, коли ви думаєте, як прогодувати сім'ї, волонтери мізкують, де взяти останні кошти, щоб купити щось на фронт, солдати розмірковують, як повернуться додому і де братимуть гроші. Бо обіцяних тисяч немає, 500 тисяч гривень і квартир родинам загиблих немає. У цей час купка людей думає, як вкрасти і кого зробити винним. Винен Коломойський, винен Ахметов, винен ще хтось. Але не винен найголовніший олігарх нашої країни!

*Коломойський – це мій товариш. Ми знайомі з 1998 року. Так, він не святий! Безумовно, якщо він мав можливість заробити, він її використовував, але він жив по правилах тієї системи, яка існувала. В нього це вийшло, але він не був одружений на дочці президента, не закопував людей в шахтах, у нього не було своєї великої депутатської фракції в парламенті, і преференцій до участі в аукціонах з продажу майна... Олігарх? Олігарх! Але найголовніший олігарх нашої країни – президент!

Чому Коломойський сьогодні – ворог Росії №1? Чому він і Аваков сьогодні могли б бути в розшуку Інтерполом з подачі Росії – і я дякую світовій спільноті, що вона не прийняла цього ордера. Вони розшукуються! А наш президент, який відправляє тисячі на війну, та не хоче її закінчувати - не розшукується!

Чому в Коломойського в Криму в перший же день конфіскували все майно, вони навіть в суд на нього не подали, вони навіть не схотіли обкласти його податками, накласти штрафні санкції... – просто конфіскували! Чому в нього не виникло бажання з ними судитися в Росії, а він подав у суд в світові інститути? Чому у нього забрали, а наш президент досі не може продати фабрику в Росії, бо йому за це не дають гарних грошей.

Мене журналісти запитували як бізнесмена, чому, на мою думку, президент не продає свій бізнес? Утім, це не питання бізнесу, а питання патріотизму.

*Ми платимо податки країні-агресору, і потім все це отримуємо в цинкових трунах. Можливо, це якісь домовленості, можливо, це подяка за те, що їх бізнес продовжує працювати там, а на території нашої країни досі працюють всі російські інститути бізнесу, всі російські банки, причому Гонтарева (Валерія Гонтарева - голова Національного банку України – ред.) – ставленик президента - довела спочатку країну до курсу “40”, коли українці в один день збідніли вдвічі, а зараз тримає на рівні “23” і ми всі вдячні, що не 40… А чому не 12-14? При тому, що курс сьогодні має бути 14-16!

Це все не робиться, бо ми не знаємо правди...

*Нам стало відомо, що Донецький аеропорт, де, я переконаний, було багато ваших знайомих, виявляється, після перших Мінських домовленостей по координатах мав відійти ДНР, тоді для чого було все це кіно?

*Згідно з моїми розрахунками, сьогодні мінімальна заробітна плата бюджетників має бути 5,5 тисячі гривень. І лише після цього їх можна питати про корупцію, про виконання обов’язків та хабарі… А що питати з вчителя, лікаря, міліціонера, у яких заробітна плата – по півтори тисячі ?

*Сьогодні бійці Нацгвардії стояли під стінами Верховної Ради. Вони виконували накази. Їх поставили не пускати людей в Раду, бо ті – проти Конституції.

…А президент обіцяв Путіну прийняти ці зміни до Конституції щодо вільного статусу Донбасу.

*Я пам'ятаю розмову з Коломойським, коли він казав: “Игорь, я хочу пойти попроситься губернатором в Днепропетровскую область”. Я питаю: “Валериевич, каким губернатором?”...

Але з його слів, якби не олігархи, багаті люди, яким важливо зберегти Україну – так, навіть через те, що у них є своє майно, свої заводи – України не стало б.

*Ще кілька місяців тому я думав, що ми піднімаємося з колін, що ми стаємо сильними, народ згуртувався і нас чекає прекрасне майбутнє. Однак те, що я сьогодні бачу, - це розчарування добровольців, розчарування військових, - не те що слабка, а ніяка оцінка їхньої ролі.

Сьогодні хто найбільші вороги нашої держави – ви, добровольці! Хто найбільші хулігани, гвалтівники в АТО – добровольці! Не СБУ чи вищі чини ЗСУ, які кришують контрабанду - добровольці! Сьогодні з вами треба покінчити, потім з військовими, і зрештою якось домовитися з Росією й царювати, щоб ніхто не чіпав…

*Зараз триває експеримент, ви ж бачите: змінили закон про вибори, зробили відкриті списки, але такого шаленого адміністративного тиску, який сьогодні шириться на людей, які щось значать в регіонах, на мерів міст тощо – щоб вони йшли від провладних партій, не було ніколи. Я маю на увазі “Солідарність”, “Опозиційний блок”, які згідно з планами мають бути номером один і два.

Так, сьогодні дзвонять мерам міст, викликають в Адміністрацію Президента і кажуть: “Ідеш від “Солідарності”. Не підеш – ми тебе посадимо за сепаратизм”. І так відбувається скрізь...

*Сьогодні ми зайдемо, візьмемо участь в виборах, виграємо ці вибори, бо “УКРОП” – це не тільки військові, не лише Дніпропетровськ, Одеса, Львів чи Харків, - це патріоти, це вчителі, лікарі, це українці, які хочуть жити в багатій країні. “УКРОП” виграє ці вибори.

Я переконаний, в цій залі є хтось від Петра Олексійовича Порошенка, передайте йому, що “УКРОП” не збирається виходити на вулиці зі зброєю, чи вимагати скинути вас, - тільки мирним шляхом на виборах, ми обов’язково досягнемо своєї цілі і поміняємо вас.

*Я не хочу іти в політику, щоб збагатитися ще більше. В мене є бізнес на території України, напевне, моя сім’я - самодостатня, напевне, нам вистачає грошей, але я хочу, щоб цей бізнес чогось коштував в державі, яка має щось коштувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз заплачу..... Ще один меценат обізвався. А чому мовчав, коли був губернатором? Знов хочеться до корита. Всі брехуни - і влада, і опозиція. Сумно аж до сліз.
Відповісти
Пограбував Одесу,милиться на Луцьк ...щей як загарбати Україну думає...створює власну армію по тихеньку і говорить про мирні дії...виправдання Коломойського викликають рвотну реакцію
Відповісти
вот как можно так нагло врать?!
Відповісти
І як завжди пани сваряться а в мужиків чуби тріщать.
Відповісти
слова...слова...слова...
брехня...брехня...брехня...
Відповісти
Зараз заплачу від розчуленності)))
Відповісти
да, якби ж це була правда......
Відповісти
Я не хочу іти в політику, щоб збагатитися ще більше. (с) Ви і так вже там. суперечите своїм словам кожного разу. Прикро що люди ведуться на ці всі ремонти, подачки, картки на ліки бабусям... Стратегія масової маніпуляції, браво, ваші дрібні сатрапи не гребують нічим, аби досягнути цілі задля подальшого збагачення!
Відповісти
ну так, "Я не хочу іти в політику," тому "це зроблять мої друзі", я гадаю якось так)
Відповісти
Останні новини
Ігор Палиця розповів, хто дає війні в Україні тривати та хто не хоче її закінчувати. ВІДЕО
22 вересень, 2015, 18:30