На батьківщині спікера Мартинюка за агітацію проти нього побили людей, - ЗМІ

На батьківщині спікера Мартинюка за агітацію проти нього побили людей, - ЗМІ
В селі Ветли – батьківщині віце-спекера Верховної Ради комуніста Адама Мартинюка невідомі напали на активістів Громадянського руху «Відсіч» та журналістів видання «Перець волинський» і побили їх.

Люди приїхали на Волинь, в округ № 23, де має намір балотуватись віце-спікер, в рамках кампанії «Помста за розкол країни». В рамках цієї кампанії поширюють листівки, де написано, «чому не можна голосувати за Адама Мартинюка», - пише видання Стик

Завершивши поширення листівок, активісти йшли селишем, коли до них під’їхав автомобіль – білий Фольксваген з номерними знаками АС 41 26 ВС, з якого вийшло троє чоловіків спортивної статури, які одразу почали бити активістів, - пише видання.

Активісти повідомили про напад журналістів видання «Перець волинський» та міліцію. Після цього нападники намагались забрати в активістів телефони, а один розбили об асфальт, і невдовзі сіли в автомобіль та зникли з місця подій.

Натомість приїхали сільська голова та дільничний міліціонер у цивільному, який відмовлявся зізнаватись в тому, що він працівник правоохоронних органів, але який опитав постраждалих і записав номер машини, також на місце подій прибули журналісти.

За декілька хвилин нападники повернулися із підкріпленням, в авто сиділо вже шестеро людей, які, не зважаючи на присутність дільничого, почали бити і активістів і журналістів, пошкодили диктофон та намагались розбити журналістам камеру. Дільничний під час нападу втік.

Це вже другий візит активістів в округ Адама Мартинюка і село Ветли, зокрема, - пише видання. Поїздки в мажоритарні округи проходять в рамках кампанії «Помста за розкол країни», спрямованої проти депутатів, які проголосували за скандальний законопроект Ківалова-Колесніченка «Про засади державної мовної політики».

14 липня редактор видання «Перець волинський» Руслан Тимощук написав у Facebook: «Супроводжуємо хлопців і дівчат з «Відсічі» в їх «антимартинюківській» акції по Маневицькому в.о. Наразі якоїсь серйозної підтримки Адама Любешівського зовсім не відчутно. Швидше навпаки. Побачимо, що буде в самій Любешівщині».

Пізніше Руслан тимощук зробив запис: «Найцікавішим виявився візит на батьківщину Адама Мартинюка в село Ветли Любешівського району. Проміжні підсумки: розбитий диктофон і яскраві враження від силового протистояння. До групи нападу на громадських активістів, окрім місцевих пияків входив навіть місцевий піп (перепрошую, але священиком його назвати неможливо). Деталей і вражень вистачає. Але наразі попереду купа писанини в правоохоронні органи. Частину подамо ще сьогодні».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сподіваюсь, максимум, на що може надіятись Мартинюк - голова сільради у Ветлах. Побачили б ми, як би він дороги будував...
Відповісти
Конституція України
Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.

{Офіційне тлумачення частини першої статті 10 див. в Рішенні Конституційного Суду № 10-рп/99 від 14.12.99}

Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.

В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування.

Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.

Відповісти
Ну і чому Ви всі так критикуєте того Мартинюка! Він же все це робить для нас, українців, для поліщуків!
Його партія майже завжди у більшості у Парламенті, він займає купу років посаду, яка як він сам говорить, четверта за впливовістю у державі і ми всі відчуваємо як нам добре живеться! А це в тому числі і його заслуга.
Як читаємо думки жителів Любешівського району, то таки точно усвідомлюємо, що варто Адама Івановича підтримати, а не правду про нього розказувати! Бо ж знаємо, що у цьому районі майже відсутнє безробіття, вся молодь працевлаштована, за останні роки відкрито багато нових сучасних підприємств, середня зарплата більше 10 тис грн, пенсії там більше 5 тис грн., кожне село розвивається, всі дороги ідеальні, в лікарнях і ФАПах пороблено ремонти, закуплено суперсучасне обладнання, а відповідно люди в цьому районі не хворіють, та і взагалі живуть немов у раю. А Любешів, як районний центр найстрімкіше розвивається на всю Західну Україну!
Що тут скажеш, заздримо всім Любешівцям! Треба підтримати такого кандидата, а не критикувати його може й ми будемо так жити!!!
Відповісти
Поліщук-плюсую!!!
Відповісти
Якби він так старався для всіх українців, то йому була б шана. Він же має свої шкурні інтереси в окремо взятому регіоні-районі. Це відверта корупція на державному рівні.
Відповісти
"середня зарплата більше 10 тис грн, пенсії там більше 5 тис грн" - ви знущаетеся??? Якщо працюєте у штабі Мартинюка, то хоча б не брешіть вже так НАГЛО.
Відповісти
lola, та ви вчитайтесь то утрірування! Та в Любешівському районі одна з найменших зарплат у області та і у цілій Україні! І люди там не менше хворіють як в інших регіонах, та і Любешів як райцентр не розвивається взагалі!!!
Відповісти
Ветли - Нью-Васюки-Мартинюки... А за корупцію Мартинюка вже можна притягнути надцять раз. ось де непочатий край роботи для прокуратури...
Відповісти
Які всі розумні ...?! Мартинюк зробив - не зробив розмов багато, а що ви хоч трохи можете сказати про Карпука, Шевчука, Олійника та решту БЮТоголових ... - нічого! Ось голосуйте за таких ледарів і буде вам щастя! Та я подивлюся ви готові все життя в лайні жити, лише-б "комуніст", який області допомагає, не пройшов! :)Та по барабану яка партія - для людей щось роблять!!!
А самі мабуть сидите за компом, в затишку ... а люди в селах по поганих дорогах не можуть нормально в місто приїхати або хворого довезти, а у дітей в школі туалету немає і через старі вікна взимку тепло не тримається і діти мерзнуть ... Ні! Головне щоб "комуняка" не пройшов! Які ви все-таки люди ...?! Жалко вас!
З таким станом речей, з такими поглядами - Україна ніколи не підніметься і будуть тільки слова, що ми у Європі, а насправді - в глибокій жо ... і! Ну тоді й сидіть там!:
Відповісти
Хоч би текст поміняв, а то, принаймні, на 2 сайтах під цією новиною однакові коментарі. Фантазії не хватає? :)
Відповісти
А навіщо мені щось змінювати, якщо я свою точку зору на різні сайти розмістив? Це ви напевно так робите?! :) Ну тоді зрозуміло звідки такі коментарі беруться і в кого з фантазією проблеми! :)))
Відповісти
Та в Європі таких Мартинюків, ну і Карпуків, Шевчуків, Олійників навіть в гміну не вибрали. Питання не в партійності, а в клепці в голові. Систему міняти потрібно. Щось ніхто не чув, щоб Шевчук, Олійник, Карпук десь заявляли, що знову будуть балотуватись до ВР. А Мартинюк пре буром, дійсно поліський дворянин де-Біл.
Відповісти
Бо ці Шевчуки, Олійники, Карпуки вже знають - що шансів 0!!! Да і не зробили нічого - то хто проголосуе! :)
Відповісти
ха ха Мало дали!
Відповісти
Останні новини
Хей побив Чісору. ВІДЕО
15 липень, 2012, 10:03
На батьківщині спікера Мартинюка за агітацію проти нього побили людей, - ЗМІ
15 липень, 2012, 09:18