Під законопроект парламентарів потрапили таксисти

Під законопроект парламентарів потрапили таксисти
Парламентарі запропонували зробити ринок таксі в Україні більш цивілізованим. Відповідний законопроект вже зареєстрований під номером 3107 від 15.09.2015 року.

Про це інформує Під прицілом.

Якщо він буде прийнятий, то таксистів очікує обов’язкове ліцензування, збільшення штрафів. Видавати ліцензії будуть органи місцевого самоврядування. Вони ж визначать вимоги для автомобілів таксі. Буде заборонено займатися перевезеннями без електронного таксометра.

Штрафи для таксистів також зростуть у кілька разів. За недотримання правил перевезення або відсутність якого-небудь документа їм може загрожувати штраф до 500 неоподатковуваних мінімумів (8500 грн). А робота в таксі без ліцензії закінчиться штрафом у 1000 мінімумів (17 тис. грн).

Також депутати пропонують законодавчо закріпити ряд важливих понять у сфері перевезень, включаючи «таксі», «перевезення пасажирів», «диспетчерська служба» та інші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну це нормально, із запізненням, але добре що цивілізація доходить і сюди. а ще треба, щоб під час зміни проводили рейди з тестом на алкоголь.
Відповісти
Вражає, що депутати необізнані з існуючими законами, бо діяльність таксистів і так ліцензована, і таксометри обов'язкові.
Відповісти