Чемпіон України з боксу влаштував жорстоке побоїще в нічному клубі

Чемпіон України з боксу влаштував жорстоке побоїще в нічному клубі
Чемпіон України з боксу у важкій вазі побився з людьми, які відпочивали разом із ним на дискотеці в Білій Церкві.

Про це повідомляє Телеканал новин «24».

Салютом та вечіркою в нічному клубі колектив білоцерківського підприємства святкував 5 років свого існування. Ніхто навіть уявити не міг, що корпоратив може закінчитися у швидкій.

Бійка розпочалась у нічному клубі. Боксеру не сподобалось, як біля нього танцюють інші люди тому він вирішив зігнати свою злість на першому зустрічному хлопцеві.

Принаймні, так стверджує постраждалий. В адміністрації клубу свою версію надавати не схотіли. А біля самого закладу досі не прибрали плями висохлої крові.

Дружина постраждалого пригадує: спочатку коханого побили на танцювальному майданчику, а потім ще й на вулиці, де її чоловік хотів реваншу з боксером-агресором.

Від бійки, яка сталася у ніч на суботу, Сергій і досі оговтується на лікарняному ліжку. Біля нього постійно чергують дружина або мама.

Людиною, яку звинувачують у побитті чоловіка, є Тарас Денисенко – неодноразовий чемпіон України з боксу серед юніорів. При зустрічі боксер замість привітань наказує вимкнути камеру. Винним себе він не вважає і виправдовуватись не буде.

За фактом побиття міліція Білої Церкви відкрила кримінальну справу. Щоправда від коментарів правоохоронці відмовляються.

А вся прес-служба білоцерківської міліції саме сьогодні пішла у відпустку. Контактів з журналістами уникає і керівництво місцевого МВС. Адвокат потерпілого розповідає: приймати заяву довго не хотіли, тепер чекають на висновки медичної експертизи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П'яне бидло добикувалося)а чого полізло пхатися? воно ж так завжди в клюбі) чим п'яніше тим біш на геройство тягне, от і нарвавсь з криками "ти шо тіпа спартсмєн" не до того тіпа)вийшло як в анекдоті "всі можуть образити художника, піаніста, а от боксера ніззя образити - боксер *ука молодчина" ))) Тарас ти красава! Ми з тобою! борсери на висоті!
Відповісти
Жінка потерпілого:"мой супруг ударил его в лицо"...На що розраховував?
Відповісти
Алкоголь його величність ...
Відповісти
Останні новини
Чемпіон України з боксу влаштував жорстоке побоїще в нічному клубі
23 вересень, 2015, 00:25