Фірма з Луцька силою захоплює заправки у Вінниці, - ЗМІ. ФОТО

Фірма з Луцька силою захоплює заправки у Вінниці, - ЗМІ. ФОТО
У Вінниці триває спір за мережу заправок WELLS, на право власності якої претендує луцька фірма «Дукат»: у суботу, 14 липня одну з заправок хотіли навіть захопити з допомогою «хлопців кремезної статури».

Про це пише видання 20 хвилин.

Близько сотні чоловіків спортивної статури намагалися захопити заправку WELLS на вулиці Лебединського, причому на правах нових власників. «Спортсмени» з монтировками в руках побили вітрини заправного комплексу, намагаючись захопити приміщення. Розігнала хлопців міліція

«Їх тут чоловік вісімдесят було або більше, приїхали на двох «Ікарусах» та «Богдані», - кажуть працівники заправки.

«Ця заправка, втім, як і ще п'ять таких же належить приватному підприємству «Джерело». На ній господарську діяльність веде приватне підприємство ТАО Поділля. Незрозуміло, яким способом документи на право власності оформили на ТОВ «Дукат» (місто Луцьк), це при тому що всі документи підтверджують право власності є в нас. Тепер ось люди приїхали, кажуть: - віддавайте наше», - розповідає голова ліквідаційної комісії ПП «Джерело» Вадим Спиридонов.

«Усі працівники заправки забарикадувалися всередині будівлі, коли ці люди сюди прийшли і оточили нас», - каже Вадим Спиридонов.

«Зараз на розгляді в органах внутрішніх справ перебувають документи на право власності як з нашого боку так і з боку луцької фірми. Будемо розбиратися в судовому порядку. Але напевно люди розуміють що їхні документи отримані незаконним шляхом, намагаються заволодіти майном силовим способом. Причому це не місцеві спортсмени, нам відомо, що ці люди приїхали сьогодні вночі, були розміщені по готелях», - розповів представник «Джерела».

«ПП «Джерело» мало борги перед банком, який деякий час тому продав свої права вимоги іншому банку, а той у свою чергу передав справу про відшкодування боргів у виконавчу службу. Нами була відкрита ліквідаційна процедура, щоб реалізувати майно і розрахуватися з кредиторорами, тим не менш, виконавча служба реалізувала майно ПП «Джерело» на торгах», - говорить Вадим Спиридонов

«Ми інформацію про те, що нас продали, дізналися в п'ятницю 13 липня, це не дивлячись на те, що я кожен вівторок їжджу в Київ і знайомлюся з матеріалами виконавчого провадження», - додав він.

«І тут питання не в тому, є борг чи ні боргу ПП «Джерело», а законність процедури. Адже з моменту відкриття ліквідаційної процедури будь повноваження з управління та продажу майна переходить до ліквідаційної комісії або безпосередньо до мене як голові цієї комісії, але я нікому нічого ще не продавав. По суті, виходить, що незважаючи на роботу ліквідаційної комісії про яку знали і банки і виконавча служба, майно ПП «Джерело» знайшло нового власника», - пояснив представник АЗС.

На заправках WELLS чергує Беркут, так як власники побоюються повторного штурму. Адже першого разу "нападники" побачивши, що їде міліція, сіли в автобуси і поїхали геть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юнака вбила колода
15 липень, 2012, 14:28
Фірма з Луцька силою захоплює заправки у Вінниці, - ЗМІ. ФОТО
15 липень, 2012, 11:45
Хей побив Чісору. ВІДЕО
15 липень, 2012, 10:03