Яценюк оголосив попередження голові Волинської ОДА

Яценюк оголосив попередження голові Волинської ОДА
Кабінет міністрів України виніс догану головам Обласних держаних адміністрацій (ОДА) Рівненської, Хмельницької, Чернівецької та Запорізької областей за низький рівень приєднання до єдиного реєстру Міністерства юстиції України.

Також оголошено попередження головам ОДА Волинської, Черкаської, Миколаївської, Херсонської і Сумської областей, про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в ході виїзного засідання Кабміну в Полтаві, передає РБК-Україна.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк виніс догану головам обласних державних адміністрацій: Рівненської, Хмельницької, Чернівецької та Запорізької.

"Найгірша ситуація по єдиному державному реєстру: Рівненська, Хмельницька, Запорізька і Чернівецька області. Чотирьом керівникам обласних державних адміністрацій винести догану, відповідно до закону про Кабінет Міністрів і про місцеві державні адміністрації", - сказав прем'єр.

Також Кабмін оголосив попередження головам ОДА Волинської, Черкаської, Миколаївської, Херсонської і Сумської областей.

Варто зауважити, що відповідне питання про низький рівень підключення до реєстрів Мінюсту підняв профільний міністр Павло Петренко.

"Є низка областей, де в нас жодна районна державна адміністрація не підключилася до реєстрі міністерства юстиції. Якщо ми говоримо про реєстр бізнесу... то в нас є такі області, де жодна з адміністрацій не підключилася, Рівненська область, Хмельницька, Запорізька і Чернівецька область...",- сказав Петренко.

За його словами, трохи ліпша ситуація в Волинській, Черкаській, Херсонській, Закарпатській, Тернопільській, Сумській областях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Яценюк оголосив попередження голові Волинської ОДА
23 вересень, 2015, 16:29