Яценюк вліпив догани і пригрозив звільненням чотирьом керівникам областей. ВІДЕО

Яценюк вліпив догани і пригрозив звільненням чотирьом керівникам областей. ВІДЕО
Очільники чотирьох областей України отримали попередження від Арсенія Яценюка за саботаж підключення до державного реєстру міністерства юстиції. Прем'єр попередив, що наступним кроком буде звільнення посадовців.

Повідомляє ТСН.

"Наступним кроком буде подання президенту про звільнення з займаних посад керівників обласних та районних державних адміністрацій. Сидіти пальцем у носі крутити – це добре, тільки будете сидіти за межами адміністрацій. Країна вимагає і потребує змін", - наголосив Яценюк.

Із початку жовтня в Україні мала запрацювати електронна система інформації, що мала на меті виключити корупційну складову в отриманні довідок від державних органів влади. Для цього всі центри надання адмінпослуг при державних адміністраціях мали підключитися до держреєстру Мінюсту.

Але, за інформацією міністра юстиції Павла Петренка, проігнорували реформу в Рівненській, Запорізькій, Хмельницькій областях і на Буковині. Там до держреєстру не підключилася жодна, навіть районна, адміністрація.

"Коли десять разів потрібно зайти в конкретний кабінет – це дуже зручно для чиновників. Тим, що людина залежна", - пояснив Петренко логіку посадовців, які саботують зміни.

Днями Яценюк влаштував гучну чистку серед чиновників-екологів. Глава уряду дав добу на звільнення керівників екоінспекцій Одеси і Миколаєва.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
йоиу самому вліпити не завадило б
Відповісти
Останні новини
Яценюк вліпив догани і пригрозив звільненням чотирьом керівникам областей. ВІДЕО
24 вересень, 2015, 00:50