На сходах і без протоколу. Як Опоблок висував кандидатів в депутати. ВІДЕО

На сходах і без протоколу. Як Опоблок висував кандидатів в депутати. ВІДЕО
Просто на сходах магазину та без протоколу троє членів луцької районної організації "Опозиційний блок" голосували за висунення кандидатів у депутати на місцевих виборах.

Так, у четвер, 24 вересня, в обідню пору в придорожнє кафе в смт Торчин почали з'їжджатися члени "Опозиційного блоку". Справа в тім, що саме тут мали відбутися партійні збори з висунення кандидатів у депутати до Луцької райради.

А зустрічала гостей вже з нарізаними бутербродами власниця кафе. Вона ж - голова луцької районної організації "Опозиційний блок" Лариса Волошенюк.

Бути присутніми на зборах виявили бажання і громадські активісти. Всі офіційно зареєструвалися та чекали, коли вони почнуться. Замість того голова районного осередку партії заявила про зрив та що на неї чинять фізичний тиск.

У відповідь активісти викликали дільничного міліціонера, аби той зафіксував, чи дійсно відбувається тиск на членів партії. На що Лариса Волошенюк почала комусь телефонувати та розповідати про силовий захват її приміщення.

"На мою територію проникли люди, які без командировочних посвідчень від преси і т.д., тут роблять скандал, заважають нам проведенню наших районних партійних зборів", - запевняла вона співрозмовника та просили прислати їй підкріплення.


Як пояснив ситуацію член Луцької районної виборчої комісії Георгій Жога (прибув на запрошення "Опозиційного блоку" та як член комісії відвідав ці збори з метою зафіксувати, що вони відбулися і що висунуті якісь кандидати), то між організаторами зборів і громадськими організаціями була дискусія. З його слів, організатори трактували це як спробу зриву.

"Я зі своєї сторони спроби зриву не бачу. Просто була дискусія", - розповів він.

Натомість Лариса Волошенюк переконує, що їй заважали "жити, працювати" та чинили на неї тиск.


У результаті, за кандидатів в депутати "голосували" аж три людини на сходах магазину без протоколу та оголошення списку.


"Чесно кажучи не бачив ніякої конференції, ніяких зборів і ніяких висновків. Бачив людей, які піднімали руки. За щось, що об'являла інша людина", - дав оцінку такому голосування Георгій Жога.

У цьому літньому кафе й мали засідати члени Опозиційного блоку
У цьому літньому кафе й мали засідати члени Опозиційного блоку

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колишні комуняки і регіонали у всій красі...
Відповісти
лариса волошенюк - симпатична приваблива жіночка
навіщо їй та політика?
в сфері надання інших послуг досягла б неабиякого успіху
удачі їй!
Відповісти
ахахахха
Відповісти
які саме послуги маєте на увазі?
Відповісти
Волошенюки рулять.Чоловік в аграрній партії висувається в облраду,дружина від опаблоку-в райраду.Яйця в різні кошики кладуть і не бояться,що вони полетять в них від простих людей.Нічого і нічому життя не вчить.
Відповісти
Останні новини
На сходах і без протоколу. Як Опоблок висував кандидатів в депутати. ВІДЕО
25 вересень, 2015, 10:01