Маршрутку №25 продовжили до приміського села

Маршрутку №25 продовжили до приміського села
На прохання городян та працівників луцьких підприємств, які доїздять на роботу з сіл, міськвиконком продовжив автобусний маршруту №25 «Володимирська – Карбишева» - маршрутка буде доїздити до Забороля.

Про це інформує відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Керуючись cт.7 Закону України «Про автомобільний транспорт» та ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Луцької міської ради вирішив внести зміни в п.21 додатку до рішення виконкому міської ради від 14.10.2010 №660-1 «Про мережу автобусних маршрутів загального користування у м.Луцьку».

Відтак, мерія перейменувала автобусний маршрут №25 «Володимирська – Карбишева» у «с.Забороль - Карбишева» та виклавши шлях слідування за маршрутом у такій редакції:

Отож, маршрутка слідуватиме таким маршрутом: у прямому та зворотному напрямку: с.Забороль, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Винниченка, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева.
Місця міжзмінного відстою на вулиці Карбишева та в селі Забороль на вулиці Володимирській.

Також цим рішенням дозволено Луцькому підприємству електротранспорту залучити для перевезень два додаткових автобуси на маршрут №25 «с.Забороль - Карбишева».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Допоможіть розрулити ситуацію: щороку на МКБ приходять вчителі початкових класів і запрошують до себе дітей у 2-гу школу,яка знаходиться на Львівській. Туди ж "посилають" цих дітей перевантажених шкіл №3,4,7, мовляв для них є своя школа! На Львівській є і дитяча поліклініка №3. Уявіть як добиратися туди жінкам з малечами, особливо у холод, дощ, завірюху, на щеплення, просто на прийом і т.д.ЯКЩО ТУДИ з вул.Володимирська(МКБ)НЕ ХОДИТЬ ТРАНСПОРТ!!!!
Треба пересідати або йти пішки!А це далеченько!
У мене діти вже величенькі, тому прошу не за себе!
З таким проханням я свого часу звернулася до п.Романюка, але видно "зіпсутий телефон" чи не бахання людське принесло мені передноворічну відписку% мовляв до центру міста можете добратися таким то транспортом)))))Але мова ж не про це йшла!
Нехай би пустили маршрутку МКБ-Львівська-може через ДЕПО і т.д.до Старого ринку-а далі як 30 чи 29,25 - різниці немає. Думаю збитковим не була...
З повагою, Ірина





Відповісти
Останні новини
Маршрутку №25 продовжили до приміського села
26 грудень, 2011, 09:12