Волинські волонтери поділили чергові сто тисяч. ФОТО

Волинські волонтери поділили чергові сто тисяч. ФОТО
Волонтери вирішили поки не купувати форму для бійців, адже у столиці постійно звітують про те, що армія забезпечена формою та амуніцією на мільйони гривень.

Про це повідомляє народний депутат Сергій Мартиняк на своїй сторінці у Facebook.

"Вже сьомий, так би мовити, транш пішов на підтримку наших хлопців в АТО. Заявки залишаються незмінними: ліки, форма, бензопили, акумулятори, запчастини та інші потрібні на передовій речі. Ліки, правда, стали більш сезонними, все ж осінь на дворі, хлопці починають хворіти на застуду.

І ще потрібна форма, бо є заявки. Але волонтери поки вирішили її не купувати. Пояснення, кажуть, просте - у столиці постійно звітують про те, що армія забезпечена формою та амуніцією на мільйони гривень. Тому відправляють родичів бійців за формою до їх військових командирів, які, можливо, й не здогадуються, що хлопцям потрібна форма, бо її у них ніхто не просить, адже функції з забезпечення бійців вже давно на себе перебрали волонтери.

Вони так вирішили. Я не проти, бо від початку цього проекту декларував, що саме волонтери визначають, на що спрямовувати ці гроші, адже краще знають, які речі нашим хлопцям там найбільш потрібні. До речі, цього разу задовольнили заявку активістів із Турійська, бо минулого разу прохань було на 400 тисяч, тому виконували лише найтерміновіші, решту, які могли зачекати, лишили на цей місяць.

P.S. І ще, із 700 тисяч гривень, які вже пішли на проект «100 тисяч у місяць», на 250 тисяч, за рішенням волонтерів, купили саме форму.
Ці фото із координаційного центру допомоги учасникам АТО та їхнім сім'ям я б підписав: "Буває так, а буває і так...", - написав депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські волонтери поділили чергові сто тисяч. ФОТО
25 вересень, 2015, 10:31