Нововолинські школярі показали, яким вони бачать мир. ВІДЕО

Нововолинські школярі показали, яким вони бачать мир. ВІДЕО
Що означає слово мир? Школярики Нововолинська свої думки і міркування виклали на папері. Кольорові і зовсім недитячі картини експонувалися у центрі дитячої та юнацької творчості.

Про це повідомляє БУГ.

Учні загальноосвітніх закладів міста взяли участь у конкурсі малюнків на тему «Мир». Діти у роботах використовували олівці та фарби, завдяки своїй уяві і вмінням продумували та вимальовували кожну деталь. Найменша учасниця конкурсу Ірина Антонова, зобразила на своїй картині двох голубів, як символ миру і доброти.

Воїна АТО намалювала Анна Ребітва, дівчина невипадково зобразила саме військовослужбовця, її тато Сергій Ребітва захищав кордони України у зоні антитерористичної операції, потім потрапив у полон. На щастя повернувся додому живий. Саме розповіді татуся і надихнули Анну намалювати солдата.

Серед чималої когорти малюнків компетентне журі обирало найкращих. Директор Центру дитячої та юнацької творчості Любов Кравцова розповідає, що оцінювати роботи було непросто, тому, що кожна з них унікальна, проте члени журі керувались самостійністю дитини у виконанні роботи.

Переможців конкурсу нагороджували грамотами та подарунками від спонсорів.

Викладачі центру дитячої та юнацької творчості і учасники конкурсу планують відправити усі малюнки нашим солдатам на передову. Впевнені картини стануть для бійців АТО промінчиком радості та віри, що за них тримають кулаки найщиріші та найчистіші душею маленькі та юні нововолинців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти, мир
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.