Луцькі волонтери запрошують на гаражний розпродаж креативною фотосесією. ФОТО

Луцькі волонтери запрошують на гаражний розпродаж креативною фотосесією. ФОТО
У Луцьку 26-27 вересня на Театральному майдані відбудеться благодійний гаражний розпродаж.

Організаторка заходу, координаторка благодійної інтернет-спільноти «Добрі справи», Вероніка Попик зазначила, що таку масштабну благодійну акцію вирішили провести саме зараз, адже наближається зима.

«З кожним днем потреби хлопців зростають, бо не за горами холод. Їм потрібні теплі речі. А ми в нашій спільноті «Добрі справи» не можемо їх покривати за відсутності достатніх надходжень. Тому я вирішила долучити до дійства багатьох волонтерів нашого міста. І вони з радістю погодилися, адже працюємо на спільну справу», - прокоментувала жінка.

Як розповіла волонтерка Ната Толмачова, цей розпродаж – це можливість і придбати гарні речі, і підтримати бійців.

«Люблю речі, які я відчуваю. Тут я відчуваю, що це буде класно і цей захід не такий як інші волонтерські заходи. Він корисний з усіх сторін, адже можна придбати і красиву річ, і хлопцям допомогти. Це не просто випрошування грошей. Тим більше, я люблю такі одномоментні, яскраві заходи, де можна зустріти багато класних людей і гарно провести час. Ну і звісно, що головна мета розпродажу – це підтримка наших хлопців, а не просто захід заради заходу», - каже вона.

Волонтерка Любов Казмірчук впевнена, що залучення до благодійного розпродажу багатьох волонтерів робить їх сильнішими:

«Таке об`єднання потрібне як ніколи. Сподіваюсь, що і коштів за рахунок цього зберемо більше. І нашим героям допоможемо», - пояснює активістка.

Тетяна Должко каже, що волонтери їх благодійної групи «Волинь SOS» долучаються до сейлу кількома способами:

«По-перше, в нашої групи та у наших волонтерів назбиралось багато речей, котрі ми давно хотіли віддати в "Добрі справи" для продажу на користь АТО. Ідея з "Гаражним розпродажем" дуже зацікавила своїм форматом та новизною. По-друге, ми завжди намагаємось підтримати волинських волонтерів та допомогти, коли маємо змогу і нагоду. Бо останнім часом розумієм, що лише спільно реально можем щось зробити та змінити.

Працювати у волонтерстві поодинці стає все важче. По-третє, солдати чекають на нашу допомогу, незабаром зима і потрібно закупити та передати на передову багато недешевих речей, тобто для цього потрібні чималі кошти. І для того потрібно робити щось дієве та ефективне. Я думаю, що таким і є "Гаражний розпродаж"», - розповідає Тетяна Должко і додає:

«Ну і мені імпонує те, що цей проект не просто спрямований, щоб допомогти солдатам, але й дає змогу сім`ям, котрі зараз мають незначні прибутки, купити гарні речі за доступними цінами, а іншим людям, у котрих назбиралось багато зайвих речей, не просто їх позбутись, а зробити добру справу для багатьох, відчути себе корисними. Це такий собі спосіб кожному спробувати себе волонтером».

Фото Павло Березюк

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
брєд якийсь,не піду
Відповісти
Останні новини
Спортивний Луцьк: теніс
25 вересень, 2015, 13:00
Луцькі волонтери запрошують на гаражний розпродаж креативною фотосесією. ФОТО
25 вересень, 2015, 12:46