Луцькі комунальники готуються до сезону осінніх дощів

Луцькі комунальники готуються до сезону осінніх дощів
З березня місяця і до глибокої осені працівники Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» здійснюють перевірку та очистку мережі зливової каналізації міста.

За цей період відбувається очищення усіх основних мереж міста, які розміщені на проспектах Волі, Соборності, Відродження, вулицях Винниченка, Рівненська, Львівська, Ковельська, Володимирська, також мережі малих вулиць, провулків, дворів, - інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Щоденно бригада з п’яти чоловік забезпечує роботу машини з очистки колодязів МОК, каналопромивочного автомобіля КО-502б та самоскида, який забирає бруд.

Ще п’ять чоловік забезпечують чистку та ремонт решіток, у які під час дощу потрапляє листя, скошена трава, інше сміття. Залежно від обставин, за день бригада іноді очищає кілометр мережі, а іноді всього 100 метрів. Чимало мереж зливової каналізації цього літа були прочищені два рази. Минулого тижня вже вдруге такі роботи здійснювалися на проспекті Волі ( від вул. Шопена до вул. Вавілова).

Загалом мережа зливової каналізації міста підготовлена до осінніх дощів. Щоб уникнути підтоплень, було розчищено і поглиблено русло річки Сапалаївка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тлотлотдл
Відповісти
Останні новини
В Україні - перший сніг. ФОТО
25 вересень, 2015, 14:57
Луцькі комунальники готуються до сезону осінніх дощів
25 вересень, 2015, 14:45