Василь Шкляр дав згоду увійти до політради УКРОПу

Василь Шкляр дав згоду увійти до політради УКРОПу
Відомий український письменник та політичний діяч Василь Шкляр дав згоду увійти до політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», але особисто не братиме участі у місцевих виборах.

Про це йшлося в інтерв'ю Василя Шкляра, яке він дав львівським журналістам.

«Повірте, перш ніж ухвалити для себе таке рішення, я радився – хоч роблю це вкрай рідко – з дуже авторитетними людьми, у тому числі з військовими, і не почув жодного заперечення», – пояснив Шкляр мотиви свого рішення про приєднання до команди УКРОПу.

Він розповів, що особисто знайомий з багатьма «укропівцями»: «Давно знаю Ігоря Телішевського, який сьогодні йде першим номером до Львівської міської ради, знаю волонтерів громадської організації "Допомога армії України" Любомира Босаневича та Юрія Середяка, знаю Титанового Джексона (Євгенія Терехова) – молодого хлопця, який дивом вижив після важких поранень, знаю Бориса Філатова, який сьогодні намагається відвоювати Дніпропетровськ у «регіонала» Вілкула».

«Ці люди належать до покоління, яке виросло і сформувалося за роки незалежності. Ми довго чекали появи цього «самостійного покоління», бо знали, що саме воно скаже найрішучіше слово щодо нашого цивілізаційного вибору, нашої української мети. Майдан показав, що так воно, власне, і сталося», – підкреслив Василь Шкляр.

Письменник додав, що серед переваг цих людей – глибока сучасна освіченість, професійна мобільність, доброчесність. «А першість я все ж таки віддаю молодості. Не через те, що вона не потребує люстрації, а тому, що вона ясніше бачить завтрашній день», – зазначив він.

Шкляр також висловив думку, що українці наразі ще не наважуються віддавати свої голоси за програми, адже політики «девальвували слово».

«Та якщо ми ще не готові голосувати за програми, то в цей драматичний для країни час маємо змогу зорієнтуватися на конкретний внесок політичних партій та їхніх представників у ту святу справу, яку я називаю «тримати Україну», – сказав письменник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже й шкляр продався до цієї проколомойської банди...
Відповісти
авторитет, талантище!
Відповісти
Дуже шкода.... Письменник має служити ІСТИНІ, а не владі
Відповісти
А де ж ДЗІДЗЬО???
Відповісти
Ще досі не можу повірити у те, що автор "ЧОРНОГО ВОРОНА" зробив такий крок. Тим паче, що свого часу відмовився від Шевченківської премії від не проукраїнської влади...
Вочевидь,він, як письменник, у той момент не згадав вислів із твору свого колеги Михайла Булгакова: "В Большом пусть поют, а я буду оперировать".
Відповісти
Останні новини
Василь Шкляр дав згоду увійти до політради УКРОПу
25 вересень, 2015, 16:49