Чиновники Луцькради можуть не боятися камер в кабінетах?

Чиновники Луцькради  можуть не боятися камер в кабінетах?
У Луцькій міській раді поки що не готові встановлювати камери у кабінетах високопосадовців для прямої трансляції роботи чиновників в інтернеті.

Про це розповів заступник луцького міського голови Юрій Вербич.

Нагадаємо, 12 жовтня в рамках днів Європи заступник луцького міського голови Василь Байцим протягом дня транслював вигляд свого кабінету в інтернеті через веб-камеру. Ще раніше про готовність бути прозорим, проте без прямої трансляції заявляв секретар ради Григорій Пустовіт.

Приводом до таких розмов могли стати дії секретаря Львівради Василя Павлюка, який встановив у себе в кабінеті камери і налагодив пряму трансляцію.

«Це можна зробити з метою експерименту на якийсь певний період. А на весь час… Адже є багато питань, в тому числі конфіденційності», - засумнівався Юрій Вербич у відповідь на питання про можливість онлай-трансляції з кабінетів чиновників Луцькради.

«Є різні моменти, в тому числі питання дисциплінарного впливу, розмови з підлеглими. Когось треба, знаєте, підправити, когось стимульнути в роботі, щось підказати, часом в гарній формі, а часом в дещо, можливо… деякій серйознішій формі. І незручно буде потім, якщо воно буде оприлюднено. І для працівника неприємно», - пояснив чинивник.

«До того ж, якщо керівник буде знати, що його знімають, то це буде впливати на його поведінку. І важливі внутрішні технічно-робочі моменти він буде вирішувати поза кабінетом, наприклад, на коридорі», - додав Юрій Вербич.

«На постійно ми поки що не готові», - резюмував заступник мера.

Читайте повністю розмову з Юрієм Вербичем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чиновники Луцькради можуть не боятися камер в кабінетах?
26 грудень, 2011, 09:52