На дорогах Волині будуть їздити зимою на санях і виростатимуть ями, - дорожники. ВІДЕО

На дорогах Волині будуть їздити зимою на санях і виростатимуть ями, - дорожники. ВІДЕО
Представники Волинського облавтодру кажуть, що заборговану зарплату їм досі не виплатили. Не зважаючи на акцію протесту з перекриванням доріг, «шляховики» досі залишаються без коштів.

Про це розповів голова Волинської обласної профспілки дорожників Леонід Тимощук, - інформує Громадське.Волинь.

«Нічого на сьогоднішній день не змінилося. Ніхто з представників влади не зателефонував і нічого не зробив, щоб людям виплатили заробітню плату з березня по серпень місяць включно», – зазначив Леонід Тимощук.

«Для волинських доріг це погано тим, що по них будуть їздити на колінах, а не на автомобілях. І їздити на санях, зимою особливо. І ями будуть виростати, тому що ямкового ремонту ніхто не проводить. Облавтодор паралізований», – додав Тимощук.

Нагадаємо, служба автомобільних доріг області боргує волинським «дорожникам» 11 мільйонів. Проблема полягає у тому, що рахунки в службі автомобільних доріг Волинської області заблоковані через те, що ця структура з 2012 року не розраховується з підрядниками.

У свою чергу начальник Служби автомобільних дорог у Волинській області Анатолій Посполітак каже, що рахунки їхньої організації заблоковані через борги. Вони не можуть зняти кошти, аби виплатити заборговані заробітні плати.

«Ми сьогодні можемо сподіватись тільки на те, що все таки ті 30 мільйонів в державі найдуться і вони будуть спрямовані на розрахунки з боргами», – додав він.

Нагадаємо, що у понеділок, 28 вересня, працівники Волиньоблавтодору планують знову вийти на дороги і перекрити 7 трас. В акції протесту візьмуть участь біля півтисячі дорожників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шоб москалям було зле!
Відповісти
Останні новини
На дорогах Волині будуть їздити зимою на санях і виростатимуть ями, - дорожники. ВІДЕО
27 вересень, 2015, 19:35