Незадовго до вибуху від будівлі СБУ прибрали охорону, - активіст

Незадовго до вибуху від будівлі СБУ прибрали охорону, - активіст
Будівлю СБУ впродовж довгого часу охороняли, причому як явно, так і приховано. Потім охорону зняли, і через кілька днів пролунав вибух.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише активіст «євромайдану», один з керівників «Самооборони Одеси» та «Ради громадської безпеки» Руслан Форостяк, - інформує ТАЙМЕР.

«Практично до останнього часу будівля охоронялося зовні цілодобово змішаними силами, в тому числі потай і те, що теракт реалізований якраз після зняття охорони, наводить на різні думки», - вважає активіст.

Той факт, що периметр будівлі СБУ в нічний час доби раніше дійсно патрулювали якісь бійці в камуфляжній формі, ТАЙМЕРУ підтвердили і місцеві жителі: за їхніми словами, закласти вибуховий пристрій непомітно для цих патрулів було б практично неможливо.

Нагадаємо, вибух біля бічного входу в будівлю управління СБУ в Одеській області прогримів близько 5:00 у неділю, 27 вересня.

Також В СБУ розглядають версію, згідно з якою вибух біля будівлі управління в Одесі могла організувати диверсійна група як помсту за активізацію відомством роботи в регіоні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знав про марсіян і мовчав!
Відповісти