Хочеться, щоб лучани відчули запах зустрічей в єврокубках, - Віталій Кварцяний

Хочеться, щоб лучани відчули запах зустрічей в єврокубках, - Віталій Кварцяний
Як уже повідомлялося, львівські «Карпати» у рамках 9 туру УПЛ зазнали поразки у матчі проти луцької «Волині» (0:2).

Як прокоментував поєдинок головноий тренер «Волині» Віталій Кварцяний, повідомляє офіційний сайт футбольного клубу:

– Ми розраховували на те, що напружена гра буде. У Львові тяжко завжди. Але на перших хвилинах ми не могли захопити м’яча. Треба було пробувати поле, воно слизьке було. «Карпати» до цього більше звикли. Згодом вже почали розігрувати, почали м’яча відчувати. Тоді і командна гра з’явилася. Але ми глибоко ззаду тримали оборону, після «Динамо» ми говорили, що цього не треба робити. Ну, результат такий, що там ми програли, а тут виграли. І все ж це не наш стиль. Будемо заставляти гравців вище діяти на атаку.

Позитивно те, що ми отримали результат. Всі максимально віддалися грі, хоча було багато помилок. Дербі було б кращим, якби майстерніше команди працювали з м’ячем. Зіграність і контроль у нас є, але бракує агресії в атаці. От Матей багато напруги зробив на краю оборони, хоча Мірошніченко дуже хороший гравець. От кінцівки в Матея не було: суєта, обіграш, дриблінг. Для чого? Я не зрозумів. Ні удару, ні передачі. Чекав більшого від Герасимюка у плані гри на атаку. Словом, вичавили максимум, організували перемогу. Суддя жорстко до стиків ставився, як в кубковій грі. Від цього більше браку було ніж у звичайному матчі. «Карпати» старалися, але ми вибрали кращу тактику, перекрили зони. «Карпати» дуже сильно відіграли в «Дніпрі», вони втікали з глибини. А нам вдалося, зони ми закрили. «Карпати» ніби й мали перевагу, але без моментів. Ну і Шуст зіграв на тверду «десятку».

Коли будемо грати у відкритий футбол?

Дожити треба. Залежить від того, які гравці у нас будуть. У нас є футболісти, які знають, що все одно будуть грати, бо сильніших нема. Стараються всі, але сильно вибирати нема з кого. Може двох гравців ще заявимо, бо в Шабанова четверта жовта, а Герасимюк травмувався.

Кількість фанатів вплинула на ваші дії?

Напевно, вони активно працювали разом з командою. У нас патріотичні фанати, вони задоволені перемогою. Удача нас об’єднує. Вони пророблять активну роботу, щоб фанатів стало ще більше.

Ви третій матч поспіль у Львові виграли...

Два роки тому виграв Дикий, бо я був в лікарні. Тоді ми виграли 1:0. А в цьому році, весною, реванш взяли, бо матч в першому колі ми програли. Зараз з перемоги почали, тепер хочемо і в Луцьку виграти.

Луцьк побачить єврокубки?

Я вже не молодий. Хотілося б, щоб так склалося. Ми не такий сильний клуб, але хотілося б попасти туди, щоб лучани відчули запах цих зустрічей, щоб збільшився уболівальник. На таких матчах ростуть емоції. Тисячі людей по-іншому полюбили б футбол.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хочеться, щоб лучани відчули запах зустрічей в єврокубках, - Віталій Кварцяний
28 вересень, 2015, 10:29