Губернатор Волині: «Дозволяю «маскі-шоу»

Губернатор Волині: «Дозволяю «маскі-шоу»
Одна з київських компаній, що орендує холодильне приміщення у Володимир-Волинському для зберігання ягід, відмовилася допустити податкові органи для перевірки.

Про це під час селекторної наради 16 липня повідомив перший заступник голови ДПА у Волинській області Андрій Тимейчук.

Він зазначив, що приміщення знаходиться у власності товариства з обмежено відповідальністю, яке здає площі ТОВ «Декора» та підприємству з Києва.

«Попередня інформація, що місткість тих холодильників приблизно 400 тонн. На сьогодні це єдине місце, де проведено не допуск до місця обстеження», - зазначив Тимейчук.

Податківець зазначив, що працівники ДПА отримали відмову від директора товариства надавати до огляду склади. Однак, голова Волинської ОДА Борис Клімчук зауважив, що це питання потрібно «довести до пуття бажано сьогодні».

«Ого, ще такого не було на Волині. Може там бактеріологічна зброя, а не чорниця? Контрабасік готується? Сигаретно-спиртовий і інший? Негайно перевірити! Дозволяю маски там зробити, якщо будуть впиратися і з шоу. Що це таке – не допуск?», - зазначив Клімчук.

«Я не думав, що наші столичні хлопці так ставляться до закону, до виконання порядків. Навпаки повинні нам провінціалам демонструвати повагу і пошану до законів і правил. Це неприємний прикрий випадок. Реєструвалися десь на Говерлі, може там інші порядки», - зазначив губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А "маскі-шову" губернатор замовляє. Повний правовий нігілізм обласмена напоровся на такий же првовий відпір. Раз па-панятіям, тада па-панятіям.
Відповісти
Багато тексту, Борис Петрович, давайте чітко і поділу! А то оці монотонні демагогії набридли.
Відповісти
На одому засіданні наш царьок грюкає по столу і вимагає припинити наїзди на бізнесменів, на другому - акцептує маски-шоу. Слова неважливі, головне - грізний вигляд та вдалий фоторакурс.
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині: «Дозволяю «маскі-шоу»
16 липень, 2012, 15:56