ТОП-5 популярних планшетів в Україні перед виходом нових моделей

ТОП-5 популярних планшетів в Україні перед виходом нових моделей
Початок осені ознаменувався кількома цікавими презентаціями.

Так, Lenovo показали 12-дюймовий IdeaPad MIIX 700, який повинен стати конкурентом Microsoft Surface 3, а також Yoga Tab 3 Pro з вбудованим проектором, який поки не має аналогів на ринку, - інформує ТСН.

З різницею в кілька днів Apple представили давно очікуваний iPad Pro — 12,9-дюймовий планшет з продуктивною начинкою, обкладинкою Smart Keyboard і стилусом Apple Pencil. Щоб визначити попит на такі пристрої на вітчизняному ринку, експерти ознайомилися з п'ятіркою найбільш популярних в Україні планшетних комп'ютерів, про які й піде мова нижче.

ТОП п'яти найбільш популярних планшетів базується на даних сервісу порівняння цін на електроніку і побутову техніку Magazilla. Сервіс надає кожному можливість знайти потрібний товар і магазин з найвигіднішою пропозицією.

Apple iPad mini with Retina

За своїми технічними характеристиками планшети iPad mini 3 практично не відрізняються від попередника: той же екран, процесор і об'єм оперативної пам'яті. В основі технології — 2-ядерний процесор і всього 1 ГБ оперативної пам'яті. Але, незважаючи на це, їх цінники в українських магазинах іноді різняться майже вдвічі.

Lenovo Yoga Tablet 2 10.1

Друге покоління планшетів Lenovo Yoga Tablet, головна особливість яких — незвичайний дизайн з великою рукояттю. Як мінімум, така конструкція забезпечує зручність використання планшета в трьох різних режимах: фоторамка, в якому девайс фіксується на столі у вертикальному положенні — мабуть, ідеальне рішення для перегляду відеоконтенту; книжкова орієнтація — закруглена рукоятка відмінно лягає в долоню, забезпечуючи зручність при читанні; в лежачому положенні на рівній поверхні рукоятка забезпечує невеликий нахил екрану, що зручно для серфінгу в інтернеті або роботи з віртуальною клавіатурою.

Lenovo IdeaTab 2 A7-10F

На третьому місці розташувався ще один продукт від Lenovo, але цього разу вже з бюджетного цінового діапазону. Пристрій зібрано на основі 4-ядерного процесора MediaTek MT8127 і укомплектовано 1 ГБ оперативної пам'яті. Це, звичайно ж, не дозволяє йому ставити рекорди в продуктивності. Наприклад, результат в AnTuTu Benchmark v5.6.1 складають 22944 — це менше ніж два попередні учасника огляду, але, що дивно, вище ніж у інших.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Четверту позицію займає планшетний комп'ютер Samsung Galaxy Tab 4 з діагоналлю в 10.1 дюйма. Роздільна здатність дисплея становить 1280x800, що при даній діагоналі забезпечує щільність всього в 149 ppi — це не тільки менше, ніж у будь-якого іншого учасника нашого рейтингу, але і в цілому небагато, як для пристрою цієї цінової категорії (а цінник коливається в районі 6 6,5 тис. грн).

Asus Fonepad 7 3G FE170CG

Закриває рейтинг ще один планшет бюджетної категорії — Asus Fonepad 7 FE170CG. Популярність цієї моделі криється аж ніяк не в екрані або високій продуктивності, а в тому, що пристрій цілком може замінити собою мобільний телефон. Виробник забезпечив його відразу двома слотами для SIM-карт, GSM-модулем і 3G-модемом.

Asus Fonepad 7 забезпечений двома камерами: основна на 2 МП і фронтальна на 0.3 МП. Якість фото- і відеозйомки не на висоті, що цілком очікувано для бюджетної моделі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ТОП-5 популярних планшетів в Україні перед виходом нових моделей
28 вересень, 2015, 19:40