Чому роздавали гречку під час виборів в Чернігові?

Чому роздавали гречку під час виборів в Чернігові?
Роздавання гречки під час довиборів до парламенту в 205 окрузі (Чернігів) одним з кандидатів, - не що інше як демонстрація того, що влада довела населення до зубожіння.

Про це заявив український політик, член політради партії УКРОП Ігор Палиця під час прес-конференції з нагоди представлення кандидатів у депутати місцевих рад від політсили, 26 вересня.

Нагадаємо, під час довиборів у Верховну раду в Чернігові кандидата у нардепи від УКРОПу Геннадія Корбана звинуватили в підкупі виборців. Річ у тім, що мешканцям міста роздавали гречку в наметах з символікою УКРОПу, а люди стояли в чергах по 10 годин.

Ігор Палиця переконує, що більшість людей досі не зрозуміли ролі роздавання гречки Геннадієм Корбаном у Чернігові.

«Вся структура влади працювала на перемогу Березенка (Сергій Березенко – конкурент Геннадія Корбана під час виборів у Чернігові, людина Петра Порошенка, керівник Державного управління справами – ред.). Президент унеможливлював поразку Березенка: міська рада, міліція СБУ, навіть Саакашвілі з «ті тушками» працювали на Президента. Коли я запитав у Корбана про ціль цієї акції, він відповів: «Якби я роздавав гречку для того, щоб виграти, я б ї роздавав через агітаторів, які б ходили по квартирах і просили проголосувати». А він зробив це відкрито в центрі міста, щоб показати, що людям немає за що їсти і немає за що існувати. Показати, що люди їдуть з усього міста в центр, аби стати в чергу і взяти кілька кілограмів гречки. Він показав цій державі, що вона довела людей до жебрацтва», - пояснив Ігор Палиця.

Він додав: Геннадій Корбан зробив цю провокацію, знаючи, що такі дії скрізь паплюжитимуть. Натомість всіх, кого упіймали за підкупом виборців від конкурентів, – не покарали.

«Корбан роздавав гречку відкрито, біля свого штабу, і розумів, що відбувається. А щодо тих, хто скуповував голоси, кого ловили з машиною, зброєю, грошима, кого передавали міліції - немає жодної кримінальної справи, бо вся міліція працювала на Березенка», - пояснив Ігор Петрович.

«На це треба звертати увагу. Інакше в нас не буде суспільства, його узурпують. Безумовно, потім скинуть цього узурпатора, - не знаю яким шляхом, але Україна нетерпима до таких речей. Я не хочу, щоб була ще одна революція, чи ще щось. Я хочу, щоб в Україні було суспільство, яке б працювало законним чином. А такі речі, коли одним дозволяється все, а інших потім скрізь за це ганьблять – такого бути не може», - резюмував Ігор Палиця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як Палиця голосував за Харківські закони? А що скаже про власну підтримку російського флоту в Криму? Це так він хотів довести, що української мови нема і що українського флоту також нема? Блазень на кожну помилку має найнеочікуванішу відповідь
Відповісти
Останні новини
YouTube стане платним
28 вересень, 2015, 22:34
Чому роздавали гречку під час виборів в Чернігові?
28 вересень, 2015, 22:11