Сімох «хрестоносців» зарахували у символічну збірну дев'ятого туру УПЛ

Сімох «хрестоносців» зарахували у символічну збірну дев'ятого туру УПЛ
Четверта гостьова перемога «Волині» і п’ята в сезоні дала привід оглядачам українських спортивних ЗМІ позитивно оцінити гру «хрестоносців».

Сімох футболістів нашої команди ЗМІ викликали у символічні команди дев’ятого ігрового дня, інформує прес-служба ФК "Волинь".

Footboom

У свій варіант кращих в турі цей сайт відзначив Богдана Шуста, Володимира Польового, Сергія Кравченка та Віталія Кварцяного.

Стосовно Богдана, то Footboom відзначив, що це третій його матч «на нуль» у цьому сезоні і жодних шансів Шуст супернику забити не надав. Польовий, за визнанням Footboom, зіграв «дешево, надійно і сердито». Кравченко ж забив гарний гол, а також взяв участь в другій гольовій атаці своєї команди. Кварцяного у збірну туру Footboom заніс через те, що його підопічні «останнім часом діють стабільно та здатні вмішатися у розподіл заповітних путівок в Лігу Європи».

Football.ua

Це видання викликало в збірну 9 туру відразу трьох захисників «Волині». Вибір Артема Шабанова й Івіци Жуніча сайт обумовлює тим, що «Карпати» атакували, комбінували, але коли доходили до штрафного майданчику гостей – все закінчувалося. По суті львів’яни створили за матч тільки один гольовий момент».

А от вибір Польового Football.ua пояснює тим, що Володя відіграв бе помилок в захисті і до того ж активно ходив в атаку.

UA-Футбол

Цей сайт також бачить у своїй збірній найкращих в турі Богдана Шуста та Івіцу Жуніча, а ще Флорентіна Матея. Стосовно останнього, то UA-Футбол бачить саме румуна лідером атак «хрестоносців» після виходу з «Волині» Бікфалві та травми Кобахідзе. «В Матея ідеально виходить розіграти м’яч, конструювати атаки своєї команди та роздавати хороші паси».

Matchday

Залучили до своєї збірної туру Шуста та Матея. Богдану в актив занесли два нейтралізовані моменти господарів - Кожанов і Худобяк. А Флорентіна назвали головною ударною силою лучан в атаці.

Footclub

Сайт "Футбольний клуб" бачить серед кращих в турі відразу чотирьох "хрестоносців": Богдана Шуста, Олександра Насонова, Сергія Кравченка та Віталія Кварцяного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сімох «хрестоносців» зарахували у символічну збірну дев'ятого туру УПЛ
29 вересень, 2015, 14:17