На Волині заплановано реалізувати на аукціонах 21 земельну ділянку

На Волині заплановано реалізувати на аукціонах 21 земельну ділянку
У жовтні на Волині заплановано провести вісім земельних аукціонів, на яких буде виставлено на продаж у власність і права оренди загалом на 21 земельну ділянку різного призначення.

На торги, які відбуватимуться упродовж жовтня пропонуються наділи у Ківерцівському, Горохівському, Іваничівському, Камінь-Каширському, Рожищенському та Ратнівському районах, а також у місті Ковель.

Зокрема, потенційним покупцям пропонуватимуть права оренди на 17 земельних ділянок загальною площею 291,8 га. Стартова ціна загалом становить 244,4 тис.грн. Призначення таких наділів різне: як для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, так і для будівництва та обслуговування об’єктів торгівлі та добудов.

Окрім цього, чотири земельні ділянки виставлені на продаж у власність. Їх загальна площа – 0,82 га, а стартова ціна – 392,5 тис.грн.

В разі успішного проведення усіх запланованих аукціонів, до бюджетів області в перспективі надійде як мінімум 636,9 тис.грн. Однак практика земельних торгів на Волині свідчить, що в середньому стартові цифри зростають на 30% в ході конкурентної боротьби, тому й остаточний розмір надходжень очікується вищий.

Довідково:

Оголошення про майбутні земельні аукціони розміщені у відкритому доступі на офіційному сайті Дежгеокадастру України у розділі «Земельні торги». Там є усі необхідні дані: місце, час проведення торгів, інформація про організатора та виконавця, площу, призначення та стартова ціна кожного лоту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині заплановано реалізувати на аукціонах 21 земельну ділянку
29 вересень, 2015, 15:12