Перемога нашої: на «Слов’янському базарі» лучанка Галина Конах пустила вперед тільки македонця і латвійку

Перемога нашої: на «Слов’янському базарі» лучанка Галина Конах пустила вперед тільки македонця і латвійку
На ХХІ Міжнародному конкурсі виконавців естрадної пісні, який проходив у рамках фестивалю «Слов'янський базар» у Вітебську назвали переможців: Гран-прі отримав співак із Македонії, першу премію – латвійська співачка, другу – українка Галина Конах, третю – відразу двоє: італієць і болгарка.

Галина Конах отримала грошовий приз 6 тисяч доларів, повідомила Комсомольська правда.

Приз за першу премію, яку отримала Саманта Тіна з Латвії, складав 9 тисяч доларів, за Гран-прі, яке виборов македонець Бобан Мойсовскі – вручили 15 тисяч.

Третю премію у три тисячі доларів розділили Федеріко Маринара з Італії та Славіна Калканджіева з Болгарії.

Дивитися відео з виступом Галини Конах

Як повідомила журналістка Анна Короненко у блозі на Кореспонденті, подарунки від організаторів отримали усі 20 корнкурсантів.

Конкурсантка від України Галина Конах зізналася, що перед виступом відключила усі телефони, не користувалася інтернетом, щоб нічого не відволікало її від підготовки до виступу. Проте, коли вийшла на сцену, то настільки захопилася, що забула про усі свої переживання.

Своїми враженнями про виступ української конкурсантки поділився Сергій Сосєдов - «вона була чудовою у першому етапі, але не сподобалася у другому, там було забагато натуги , а пісня, яку вона виконувала розповідає про казкову, не земну, фантастичну любов…».

Проте, Сосєдову взагалі ніхто не сподобався, чого він не приховував – «…вони усі однакові. Я б узагалі цього року Гран-прі не вручав. Гран-прі не заслужив ніхто, абсолютно ніхто»
Проте, журі оцінювало професійно, враховуючи не тільки сам виступ, а й те, як учасник себе продемонстрував на жеребкуванні та репетиціях.

Членами журі були, зокрема, співак Олександр Тиханович з Білорусі, Веселин Марінов з Болгарії, Алессандро Сафіна з Італії, Каріна Кирияк з Румунії, Анні Веске з Естонії, Марія Наумова з Латвії (співачка виборола лауреатство на Словянському базарі в 1999 році і перемогла на Євробаченні у 2002 році), співак і продюсер Юрій Квеленков з України, композитор Саймон Басс з Великобританії. Очолював журі відомий композитор, народний артист Росії Максим Дунаєвський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Галюню, вітаємо! Для нас ти гранпри
Відповісти
Всього 7 балів не вистачило! Дуже шкода, що не гран-прі. Але срібло - дуже достойно! Молодець :)
Відповісти
Галюня ще в травні казала своїм знайомим що вона переможе. Співпало?
Відповісти
Останні новини
Перемога нашої: на «Слов’янському базарі» лучанка Галина Конах пустила вперед тільки македонця і латвійку
16 липень, 2012, 22:01