ДТП на Волині: водій збив вагітну жінку та зник із місця пригоди

ДТП на Волині: водій збив вагітну жінку та зник із місця пригоди
Автомобіль збив вагітну жінку на нерегульованому пішохідному переході та зник із місця пригоди.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

У понеділок, 28-го вересня, близько 11:40 невстановлена особа, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись по проспекту Відродження в напрямку проспекту Молоді міста Луцька, виїхавши на смугу зустрічного руху скоїв наїзд на 32-річну лучанку.

Жінка перетинала проїжджу частину дороги з права на ліво відносно руху даного автомобіля по нерегульованому пішохідному переході.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у жіночу консультацію пологового будинку міста Луцька.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Державтоінспекція Волині звертається до громадян: якщо ви стали свідком ДТП або вам відома будь-яка інформації щодо автопригоди, просимо повідомити за телефонами: 24-02-05 або 102.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Водій збив вагітну жінку на переході і зник з місця події!!! Міліції не вдається знайти злочинця – потрібна допомога свідків ДТП та власників відеореєстраторів й камер зовнішнього спостереження з м. Луцька.
28.09.2015 приблизно о 10:40 у м. Луцьк на пішохідному переході навпроти магазину "ТамТам експрес" на вул. Відродження водій автомобіля Опель Кадет (седан) білого кольору із затемненими вікнами (орієнтовний реєстраційний номер 4269 /букви записати не встигли, мабуть, не волинська реєстрація/), пересікши подвійну суцільну лінію та їдучи по зустрічній смузі, здійснив наїзд на вагітну жінку ( 6-й місяць вагітності) і втік із місця пригоди у двори. Подібний автомобіль бачили в той день за адресою пр-кт Відродження,11 біля останнього під'їзду. За описом свідків в автомобілі знаходилися: чоловік приблизно 60 років (сиве волосся), жінка приблизно 50 років (фарбоване каштанове волосся). Після ДТП машина призупинилася, жінка привідкрила двері й побачила, що постраждала - вагітна, й напевно, перелякавшись, наказала чоловікові їхати геть.

Зараз потерпіла знаходиться в лікарні із загрозою переривання вагітності та значними забоями правої ноги. Якщо у вас є інформація про зазначений автомобіль, надайте ї за наступними номерами: +380662229028 (потерпіла Наталія), +380505873388 (слідчий Андрій Васильович).
Будь-ласка, поширте інформацію для притягнення до відповідальності. Власники відеореєстраторів та камер зовнішнього спостереження з м. Луцька, - якщо на Вашому відео фіксаторі зберіглась інформація з 28.09.2015 – перегляньте її – необхідно встановити точну інформацію номерного знаку Опель Кадет (орієнтовний реєстраційний номер 4269 (седан) білого кольору із затемненими вікнами).
Відповісти
Останні новини
ДТП на Волині: водій збив вагітну жінку та зник із місця пригоди
29 вересень, 2015, 16:24