ФК Динамо Київ двічі розписався у воротах Маккабі групового етапу Ліги чемпіонів

ФК Динамо Київ двічі розписався у воротах Маккабі групового етапу Ліги чемпіонів
Динамо з рахунком 2:0 перемогло Маккабі у 2-му матчі групового етапу Ліги чемпіонів.

Повідомляє Bigmir)net.

Динамо підходило до поєдинку з Маккабі з кадровими втратами. У Тель-Авів не змогли відправитися Теодорчик, Макаренко і Юнес Беланда, а вже в Ізраїлі стало відомо про травму Дениса Гармаша.

У той же час, після нічиї в першому турі з Порту, підопічним Сергія Реброва була дуже потрібна перемога, адже попереду два матчі з чемпіоном Англії Челсі.

Столичний клуб взявся за справу вже з перших хвилин зустрічі: на 4-й хвилині Андрій Ярмоленко, скориставшись елегантним пасом від Гонсалеса, вийшов один на один з кіпером господарів і відкрив рахунок.

Після цього динамівці намагалися діяти у звичній манері: спокійно контролювати м'яч в центрі, часом "вибухаючи" небезпечними атаками з флангів.

У свою чергу, гравці Маккабі більше діяли "другим номером" намагаючись довгою передачею вивести на побачення з Шовковським когось із форвардів. Також активним був правий фланг ізраїльтян з якого в штрафну киян регулярно виконувалися небезпечні навіси.

На початку другого тайму Динамо подвоїло перевагу в рахунку. Дерліз Гонсалес записав на свій рахунок другої асист, зробивши гольову передачу на Мораеса.

Взагалі, цей матч став поки що є кращим серед виступів парагвайця за киян, Гонсалес регулярно загострював гру, при цьому не занадто перетягуючи ковдру на себе.

Залишок матчу сильно нагадував те, що відбувалося в першому таймі: Динамо намагалося заспокоїти гру, Маккабі - скористатися будь обрізанням підопічних Реброва. Як показує підсумковий результат, чемпіон України зі своїм завданням впорався краще.

Маккабі - Динамо 0: 2

Голи: Ярмоленко, 4, Мораес, 50

Маккабі: Райкович - Даса, Тібі, Т. Бен Хаїм I, Ріка - Мітровіч (Іцхакі, 61), Альберман, Перець - Вермут (Міча, 79), Бен Басат (Т. Бен Хаїм II, 46), Захаві

Динамо: Шовковський - Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш - Сидорчук, Риболовля - Гонсалес (Віда, 79), Велозу (Буяльський, 69), Ярмоленко - Мораес (Кравець, 81)

Попередження: Бен Басат, Ріка, Т. Бен Хаїм I - Велозу, Хачеріді, Антунеш

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ФК Динамо Київ двічі розписався у воротах Маккабі групового етапу Ліги чемпіонів
30 вересень, 2015, 00:30