Хто стоїть за бунтівними бурштинокопачами на Волині: версія міліції. ВІДЕО

Хто стоїть за бунтівними бурштинокопачами на Волині: версія міліції. ВІДЕО
Тисячі силовиків нині охороняють бурштинове родовище у Маневицькому районі, що на Волині.

Напередодні там затримали близько 200 нелегальних копачів, які досі перебувають у райвідділках під вартою. Щонайменше половині з них вже сьогодні обіцяють оголосити підозри у скоєнні одразу кількох правопорушень, інформує ТСН.

Копачі збиралися на родовищі цілими родинами, приїздили й люди із сусідньої Рівненщини. Правоохоронці спершу просто вмовляли всіх зупинитися, потім довелося застосовувати зброю. Між іншим, ситуацію із нашестям бурштинокопачів на Маневиччині силовики називають провокацією криміналітету. Тож в тому, що спокій тут запанував надовго, ніхто не впевнений.

"Ми чітко знаємо, хто причетний, і володіємо інформацією, що представники криміналітету Рівненської області хочуть спровокувати ситуацію, аби правоохоронці застосували гранати в бік людей", - переконує начальник УМВС у Волинській області Петро Шпига.

Нагадаємо, що напередодні сутички копачів бурштину та силовиків закінчилися стріляниною на Волині. Водночас, правоохоронці стверджують, що стріляли в повітря.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а шо не ясно? той, хто стоїть давно повинен сидіти.
а може і лежати.
в тій самій копанці
Відповісти
Якщо знають, хто за цим стоїть, чому досі не візьмуть цих бандитів. В цивілізованій країні вже б давно створили завод по переробці. Що чи Хто заважає це зробити?
Відповісти
Хто хто - Палиця
Відповісти
всі знають що палиця хоче під себе підмяти бурштин от і зчиняє галас. і братки там не чужі працюють і журналістку з їхнього каналу в заручники ніби захоплювали тільки ніхто того підтвердити не може. такий собі спектакль за яким ховаються непомірні апетити
Відповісти
не вгомоняться , бо така їхня природа. Безкарність породжує нові злочини. Якщо у 90-х бандити були кримінальні то сьогодні вони при високих посадах. Перші злодії чиновники вищого рангу і депутати, а за ними - те начальство що по областях керує. кожен краде на свому місці. А тут такий бізнес навернувся, гріх собі не прихопити
Відповісти
Останні новини
Хто стоїть за бунтівними бурштинокопачами на Волині: версія міліції. ВІДЕО
30 вересень, 2015, 10:12