На Волині контрабандистів затримували пострілами

На Волині контрабандистів затримували пострілами
Переміщенню тютюнових виробів через українсько-білоруську ділянку кордону запобігли у вівторок, 29 вересня, прикордонники відділу «Піща» Луцького загону в рамках проведення спеціальної операції «Зубр - 2015».

Під час патрулювання кордону прикордонний наряд помітив за кількасот метрів від кордону 4 осіб, які несли по два пакунки, - інформує Держприкордонслужба.

З метою затримання групи осіб прикордонники здійснили попереджувальні постріли вгору із пристрою для відстрілу гумових куль.

Не відреагувавши на постріли, група осіб почала втікати. В результаті переслідування одного з порушників затримали.

Порушником кордону виявився громадянин Білорусі, який разом з своїми «товаришами» переносив 8 ящиків з 4 тисячами пачок сигарет білоруського виробництва марки «Магнат».

На затриманого складено адміністративні документи за ст. 185-10, 204-1 та 202 КУпАП України. Тривають пошукові заходи інших правопорушників.

Крім того, прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону під час незаконного переміщення сигарет затримали 2 громадян України. Українці намагалися перемістити в Польщу 6 пакунків з 3 тисячами пачок сигарет.

Також за 300 метрів від українсько-польського кордону дільничним інспектором відділу «Грабове» цього загону знайдено тайник. У ньому невідомі спакували та підготовили до переміщення 14 ящиків сигарет загальною кількістю 7 тисяч пачок.

А на Одещині прикордонники Котовського загону виявили понад 5 тисяч пачок сигарет на ділянці відділу «Ткаченкове». Сім ящиків «безгоспних» сигарет молдовського виробництва охоронці кордону знайшли на околиці с. Степанівка. Попередня сума оцінки курива склала понад 52 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині контрабандистів затримували пострілами
30 вересень, 2015, 10:48