Прокуратура візьметься за побиття громадських діячів та журналістів

Прокуратура візьметься за побиття громадських діячів та журналістів
Матеріали щодо побиття активістів громадської організації та перешкоджання професійній діяльності журналістів передані в прокуратуру.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

14 липня до правоохоронців о 17:27 звернувся 26-річний житель міста Львова Маркіян Н., голова громадської організації АРТ-ТУР, і повідомив про те, що о 17:20 невідомі місцеві жителі у селі Ветли Любешівського району нанесли тілесні ушкодження активістці громадського руху «Відсіч» Ользі С. та пошкодили відеоапаратуру.

О 23:55 по телефону черговий Луцького МВ УМВС України у Волинській області повідомив чергову частину любешівського райвідділу міліції про те, що до них звернувся 30-річний житель міста Луцьк Руслан Т., головний редактор одного з інтернет-видань, і повідомив, що близько 17-ї години невідомі жителі села Ветли перешкоджали йому займатися службовою діяльністю, під час якої він став свідком бійки.

А 15 липня о 00:30 черговий луцького міськвідділу міліції повідомив любешівський райвідділ про те, що надійшла заява 30-річного Олега Д., жителя міста Дрогобич Львівської області, що близько 17:00 житель села Ветли наніс йому удар кулаком в обличчя.

Окрім того, 14 липня до правоохоронців о 23:45 звернулися шестеро жителів села Ветли із заявою про те, що група осіб молодіжної організації «Відсіч» приїхала у село Ветли, де поблизу кладовища безпідставно на адресу жителів села виражалися нецензурними словами, показували непристойні жести пальцем рук, щоби спровокувати місцевих мешканців.

Матеріали по кожному факту передані в прокуратуру Любешівського району. Триває перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До слова, театр "ГаРмИдЕр" там теж виступатиме.
Відповісти
Маріє, де виступатиме: в Ветлах чи в прокуратурі?
Відповісти
Останні новини
Прокуратура візьметься за побиття громадських діячів та журналістів
17 липень, 2012, 09:40