У Луцьку Анатолій Гриценко розповів, з чим йде на вибори партія «Громадянська позиція»*

У Луцьку Анатолій Гриценко розповів, з чим йде на вибори партія «Громадянська позиція»*
Анатолій Гриценко запевнив, що участь у виборах команди «Громадянської позиції» буде позитивною.

У середу, 30 вересня, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко дав прес-конференцію у Луцьку. Зокрема розповів, які люди увійшли в список політичної партії «Громадянської позиції» і з чим вони ідуть на вибори.

Анатолій Гриценко запевнив, що кандидати з його команди оприлюднять своїм виборцям номер мобільного телефону і не змінюватимуть його, по крайній мірі, до завершення своєї каденції, а також кожних півроку звітуватимуть про результати своєї роботи.

За словами Гриценка, «Громадянська позиція» йде на вибори, щоб зробити прозорою владу, щоб всі рішення, які виносяться на розгляд сесій були наперед відомі людям і, відповідно, повна прозорість роботи сесії.

Не менш важливим для команди є прозорість використання бюджетних коштів, прозорість використання комунальної власності, прозорість в структурі власності та рішуча протидія корупції.

Він вважає, що боротьбу з корупцією варто починати зі свого виховання, і звісно ж, якщо вдасться зробити абсолютну прозорість влади та повну взаємодію з правоохоронними органами, то рівень корупції в державі можна знизити до нуля.

«Наша участь у виборах буде позитивною, ми не будемо критикувати інших кандидатів, а будемо доносити до людей своє бачення позитивних змін. Ми як не брали, так і не будемо брати гроші в олігархів, не включатимемо їх в списки. Це важко, але принаймні це чесно», - мовив Анатолій Гриценко.

Лідер «Громадянської позиції» заявив, що вони будуть підтримувати кандидатуру Олександра Кралюка, який ще півтора роки тому очолював обласний осередок партії, на посаду Луцького міського голови.

«Надіюсь, що Волинська громада та "Громадянська позиція" 25 жовтня в мій день народження, зроблять мені подарунок у вигляді присутності порядних людей в органах місцевого самоврядування»,- сказав насамкінець Анатолій Гриценко.

Анатолій Гриценко пізніше зустрівся з виборцями, і відповів на всі питання, які вони йому задавали. В оновному люди цікавилися різними проблемами, які існують зараз, зокрема це питання закінчення війни, забезпечення армії, деолігархізації та інше.

В свою чергу, Анатолій Гриценко просив підтримати на виборах кандидатів від «Громадянської позиції», а також наголосив на важливості явки і наслідках неявки людей на виборчі округи. Він вважає, що війна закінчиться тоді, коли люди покажуть таку силу духу агресору, як показав свого часу Майдан Януковичу.

Також Анатолій Гриценко сказав, що представники великого бізнесу повинні бути відокремленими від великої політики, і займатися суто бізнесом, а щодо деолігархізації влади, то вона, на його думку, не можлива до тих пір, поки у владі, в тому числі і на посту президента, буде олігарх. На запитання із залу: «Для чого Вам потрібно було сьогодні збирати масу людей?», лідер партії відповів, що його політична сила йде на вибори. Він вважає своїм обов’язком проїхатись регіонами, представити свою команду та розповісти людям, на яких принципах вона побудувалась і за що боротиметься.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку Анатолій Гриценко розповів, з чим йде на вибори партія «Громадянська позиція»*
01 жовтень, 2015, 08:00