У Луцьку привітали освітян із їхнім професійним святом. ФОТО

У Луцьку привітали освітян із їхнім професійним святом. ФОТО
Освітян Волинської області привітали напередодні професійного свята.

У середу, 30 вересня, в приміщенні Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка зібралися для того, щоб привітати освітян напередодні професійного свята - Дня працівника освіти, яке відзначається традиційно у першу неділю жовтня.

Привітати освітян прийшов голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, який вручив доктору політичних наук, професору кафедри політології та державного управління Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Оксані Ярош орден Княгині Ольги ІІІ ступеня.

Також професору, академіку ПТАН України, доктору технічних наук, Богдану Пальчевському завідувачу кафедри пакування і автоматизації виробничих процесів Луцького національного технічного університету було присвоєно почесне звання заслуженого діяча науки.
Зі словом привітання звернулися до освітян начальник управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації Людмила Плахотна та голова обласної організації профспілок працівників освіти і науки Василь Грановський та голова федерації профспілок Волинської області Іванна Дубинка-Філозоф.
«Вітаю вас з нашим рідним професійним святом, я вклоняюсь всім нашим педагогам за сумлінну працю»,- мовила Людмила Плахотна.

Почесні грамоти і подяки вручили працівникам освіти навчальних закладів різних рівнів, які знаходяться на території Волинської області.

З музичним привітанням перед волинськими освітянами виступив Державний академічний Волинський народний хор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так хто став ЗАСЛУЖЕНИМ ???
Відповісти
Плахотна не начальник управління, а заступник...це по перше!!! а по дуге в управлінні була реорганізація - "Управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації"
Відповісти
Господи ж ти Боже мой!!! Та яка різниця, від того начальника чи заступника всеодно толку як з козла молока... Сидить ото собі поки Гунчик є і поглядає з коса на вулиці на колишніх працівників, при чому таким поглядом, що й описати важко, певно всі біжать від тої заступниці куди небуть подалі...)))
Відповісти