Сьогодні день народження у начальника УМВС України у Волинській області

Сьогодні день народження у начальника УМВС України у Волинській області
Сьогодні святкує день народження начальник УМВС України у Волинській області, бойовий генерал-майор мiлiцiї Петро Шпига.

Петро Шпига народився 30 вересня 1973 року у селі Чмикос Любомльського району Волинської області.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав 25.05.1995 року на посаді старшого психолога відділення бойової та спеціальної підготовки відділу швидкого реагування "Сокіл" управління по боротьбі з організованою злочинністю Управління МВС України у Волинській області.

Згодом працював в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області, у відділі карного розшуку Луцького МВ УМВС України у Волинській області, у відділі Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області. З червня 2005 року обіймав посаду начальника підрозділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Управління МВС України у Волинській області.

9 квітня 2014 після подій Революції Гідності наказом виконувача обов'язків міністра внутрішніх справ Арсена Авакова призначений начальником УМВС України у Волинській області.

ВолиньPost вітає Вас з Днем народження!

Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.

Нехай у ваших задумах буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, у серці – добре і сонячно від людської вдячності. Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а все добро вертається сторицею.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сьогодні день народження у начальника УМВС України у Волинській області
30 вересень, 2015, 17:00