Путін умисно наказав бомбардувати житлові квартали в Сирії

Путін умисно наказав бомбардувати житлові квартали в Сирії
Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Іван Вінник вважає, що президент РФ Володимир Путін дав наказ бомбардувати житлові квартали в Сирії, аби потік біженців до Європи збільшився.

Повідомляє УНІАН.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу" в середу, 30 вересня. На думку Вінника, Кремль таким чином намагається тиснути на Захід у питанні санкцій, які були застосовані через агресію Росії в Україні.

"На мій погляд, Путін навмисно сьогодні завдав удару по цивільних кварталах, щоб ще збільшити той потік біженців, який сьогодні йде в Європу, таким чином намагаючись тиснути власне на Європу, відповідаючи на європейські санкції, застосовані проти Російської Федерації", - переконаний депутат.

Іван Вінник також додав: "Безумовно, Путін також мріє про відтворення чи відновлення (як він це називає) влади та потужності Радянського Союзу, коли він мав можливості і вважав це за право втручатися в будь-які світові конфлікти і таким чином встановлювати певний світовий порядок".

Нагадаємо, сьогодні Росія завдала першого авіаудару в Сирії - однак не по ісламістах, а по опозиціонерах. Зазначимо, сьогодні невдовзі перед початком бомбардування верхня палата російського парламенту дала Путіну офіційну згоду на використання російських ВПС у Сирії.

За таке рішення Рада федерації РФ проголосувала одноголосно. За офіційними даними, це питання було поставлене на розгляд після запиту президента Сирії Башара Асада про військову допомогу в боротьбі з "Ісламською державою".

Голова Пентагону: дії Росії в Сирії схожі на гасіння пожежі бензином.

Британія закликає Росію довести, що ціллю її повітряних ударів у Сирії були ісламісти.

Нардеп: Путін умисно наказав бомбардувати житлові квартали в Сирії, щоб збільшити потік біженців до Європи.

ЗМІ повідомили про протилежні цілі ударів російської авіації у Сирії.

Керрі заявив Лаврову, що авіаудари Росії не сприяють врегулюванню конфлікту у Сирії

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потоки беженцев из Сирии в Европу, пути и транспорт, вплоть до лодок с нелегалами контролируюет русский криминалитет. А вы что не знали? Или думаете это просто так они поперли за пару месяцев? То и автобус с беженцами не так просто мог добраться -то вдруг легко стали добираться до Европы десятками тысяч. Что такое логистика, нет -не слышали? Была разнарядка из Кремля. 60 жертв мирных - лишь начало. ВВХ пока лишь только разогревается убивать население Сирии.
Відповісти
Европа будет или дальше сопли жевать с озобочнностью. Или США закроет небо Сирии. Пускай даже руками Израиля. Израиль вполне в состоянии остудить путинских военных преступников.
Відповісти
Брехня
Відповісти
Останні новини
Путін умисно наказав бомбардувати житлові квартали в Сирії
01 жовтень, 2015, 02:15