Волинського депутата «взяли» на хабарі

Волинського депутата «взяли» на хабарі
Прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак повідомив про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди депутату Ратнівської селищної ради.

Про це повідомляють на офіційному сайті прокуратури.

38-річний обранець громади, який обіймав також посаду начальника Камінь-Каширського відділення Ратнівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Волинській області, розпорядженням голови Камінь-Каширської районної державної адміністрації був включений до складу робочої групи з питань вивчення законності функціонування приватних лісопереробних підприємств.

Проводячи у червні 2015 року обстеження місця здійснення господарської діяльності одного з підприємців на Камінь-Каширщині, податківець вирішив одержати від нього неправомірну вигоду.

Аби реалізувати задумане, правоохоронець викликав підприємця в службовий кабінет та повідомив про виявлені в ході перевірки порушення законодавства про працю й необхідність сплатити 50 тис. грн. штрафу. А також про те, що питання можна залагодити за 1000 гривень.

17 липня 2015 року підприємець передав вказану суму податківцю й почув від нього, що відтепер господарювати спокійно зможе лиш у тому разі, коли платитиме йому щомісяця 5 тис. грн.

13 серпня начальник відділення одержав від підприємця 3 тис. грн. й одразу був викритий співробітниками прокуратури Волинської області та Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в області, які вилучили у нього неправомірно одержані кошти.

Від займаної посади правоохоронець наразі відсторонений. Йому обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Досудове розслідування завершене, найближчими днями обвинувальний акт щодо податківця буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вже дуже застаріла новина!!!!
Відповісти
Самі ж себе за хабарі і вимагання затримати не можуть... то хоть когось.
ЖИВЕМО ПО НОВОМУ: хочеш спокійно працювати -- плати! І не зупинили їх смерті ні на ні на сході.....мадуть лише їхні і зупинять це поборище!!!!
Відповісти