У постанові Ради федерації Росії не йдеться про Сирію. ДОКУМЕНТ

У постанові Ради федерації Росії не йдеться про Сирію. ДОКУМЕНТ
У тексті постанови Ради федерації Росії, за яким у середу, 30 вересня, президент Путін отримав змогу використовувати російські війська за кордоном, не йдеться про Сирію.

Про це інформує Громадське.ТV.

«Дати згоду президентові Російської Федерації на використання Збройних сил Російської Федерації за межами території Російської Федерації на основі загальноприйнятих принципів і норм міжнародного права», – йдеться в документі, опублікованом на сайті Державної системи правової інформації Росії.

Територія, на якій планується використовувати армійські підрозділи, рід військ і характер операцій не вказаний. У документі також зазначено, що він набирає чинності з моменту його прийняття.

Російські військово-повітряні сили завдали першого авіаудару в Сирії 30 вересня. За повідомленнями, ці авіаудари поцілили в місця дислокації сил поміркованої опозиції режиму Асада, а не угруповання Ісламська держава.

Як передає Reuters з посиланням на сирійську моніторингову групу, сирійські військово-повітряні сили завдали авіаударів в провінції Хомса. Загинули щонайменше 27 людей, включаючи шістьох дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У постанові Ради федерації Росії не йдеться про Сирію. ДОКУМЕНТ
01 жовтень, 2015, 14:37