У Луцьку школярі проміняли комп'ютери на бібліотеку. ФОТО

У Луцьку школярі проміняли комп'ютери на бібліотеку. ФОТО
Весело, жваво, цікаво, пізнавально провели свій позаурочний час учні 6-г класу НВК-№9 в залах центральної бібліотеки ля дітей.

Здавалось в бібліотеці має бути тишина, але тільки не в цій бібліотеці і саме не в цей день. З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек працівники книгозбірні запросили своїх читачів на бібліотечний квест.

На початку зустрічі діти привітали працівників щирими словами вдячності, захоплення від професії бібліотекаря. Далі для дітей розпочалась подорож-гра залами бібліотеки. Розділившись на дві команди діти поринули у світ цікавих запитань, які треба віднайти, відгадати, розшукати, переглянути і багато чого ще. А запитання були не із легких: відшукати в одному із словників значення слів –бестселер, дайджест, запитання з «чорного ящика» про папір, книгу, відгадували по карті світу країни в яких жили дитячі письменники або герої книг, з використанням мережі Інтернет діти повинні були відгадавши запитання про фільм віднайти його, не з легких було дати відповіді до літературного кросворду, а також за предметами, які їм показували, дати відповідь якому головному герою книги вони належать.

Працівники бібліотеки Ірина Гаджиєва, Юлія Аркушин, Оксана Січкар, Евгенія Шалайко, Вікторія Гут підбирали питанні складні і цікаві, але діти справились успішно з усіма. І це не випадково.

Ще з першого класу ці діти стали активними читачами книгозбірні, а на сьогодні в цьому класі немає жодного учня який не відвідує бібліотеку. Це клас най читаючий! Велика заслуга в цьому як попереднього вчителя молодших класів Марини Савчук та сьогоднішнього класного керівника Валентини Зінгель, яку директор бібліотеки Ніна Бочарова нагородила подякою за активну участь у популяризації читання від імені дирекції Луцької міської централізованої бібліотечної системи з нагоди дня бібліотек та в переддень Дня вчителя.

На закінчення зустрічі діти дали бліц-відповіді за запитання "Що для вас бібліотека?": «… море позитивних емоцій», «я дізнаюся тут багато корисного із книг», «тут можна не тільки читати, але й відвідувати різні гуртки», «тут у мене багато друзів».

Протягом дня до бібліотек дійсно завітало чимало друзів бібліотеки, діти та батьки щиро вітали працівників з професійним святом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку школярі проміняли комп'ютери на бібліотеку. ФОТО
01 жовтень, 2015, 15:16