У Луцьку відбулась ротація оперативників в зону АТО. ФОТО

У Луцьку відбулась ротація оперативників в зону АТО. ФОТО
До зведеної групи, яка вирушила на Схід, увійшли досвідчені оперативник УМВС, міських і районних відділів. Хлопці вже бували у зоні АТО, тож знають завдання, які доведеться виконувати.

А міліціонери, які повернулися із відрядження, зможуть декілька днів відпочити у родинному колі, йдеться на сайті Волинської міліції.

На місці дислокації, правоохоронці нестимуть службу на блокпостах, патрулюватимуть вулиці міст і сіл, надаватимуть допомогу місцевому населенню.

Зустрічали та проводжали групу міліціонерів у відрядження та колег зі Сходу заступник начальника – начальник кримінальної міліції УМВС України у Волинській області Олександр Балицький, начальник УКР Геннадій Єпіфанович, колеги, друзі та рідні.

- Захищати свою Вітчизну – це священний обов’язок кожного громадянина. Своїм гідним прикладом, добросовісною службою ви демонструєте вірність закону й відданість українському народу, - з такими словами звернувся до захисників Олександр Балицький.

У храмі Святого Георгія Побідоносця їх благословили на успішну службу.

Оперативники, які прибули із східних рубежів після короткого відпочинку знову приступлять до виконання своїх безпосередніх обов’язків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ФОТО ОПЕРАТИВНИКІВ не можна оприлюднювати
Відповісти
Так вони ніде і не будуть світитись. Але ж цікаво навіщо ім на блокпостах костюм розвідника. Краще б в себе під носом, в Маневичах, порядок навели.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбулась ротація оперативників в зону АТО. ФОТО
01 жовтень, 2015, 15:52