З пошаною і турботою вітали тих, хто мудрий літами. ФОТО

Першого жовтня у Палаці культури міста Луцька відбувся тематичний вечір з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Людей поважного віку зі святом привітав міський голова Микола Романюк. Він подякував їм від себе особисто та депутатського корпусу міської ради за працю, за те, що творили й продовжують творити історію нашого міста, - інформує прес-служба міської ради.

“Щороку у цей день, дивлячись у Ваші очі, хочеться висловити слова вдячності за працю. Сьогодні у цій залі люди, які писали історію своєю працею, життєвим прикладом, люди, які воювали і відбудовували країну, люди, які навчали, лікували”, - наголосив він.

Микола Романюк зазначив, що серед присутніх у залі багато активних людей, які не можуть сидіти спокійно на лавочках біля під'їздів, перед телевізором, а беруть активну участь у вихованні молоді, роблять благодійні справи і хочуть, аби наше місто було кращим.

Міський голова побажав присутнім і їхнім родинам миру, здоров'я, щастя, удачі, щоб вони плакали кожен день від радості за своїх дітей, досягнення онуків.

Також Микола Романюк оголосив подяку міського голови члену Луцької міської громадської ветеранської організації “Спілка в’язнів-жертв нацизму” Лідії Грицюк, члену Луцької міської організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів Лідії Клекоць, голові первинної ветеранської організації “Оберіг” Марії Мацюк.

Від голови обласної державної адміністрації привітала та вручила Почесні грамоти директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобот.

З нагоди свята художні колективи Палацу культури міста Луцька підготували тематичну концертну програму за участю народного аматорського чоловічого хору ветеранів війни і праці “Подвиг”, народного аматорського ансамблю бального танцю “Юність”, ансамблю “Чачка” та інших.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.