Фотопогляд: вулиця Лесі Українки

Фотопогляд: вулиця Лесі Українки
Головна вулиця міста всеодно, що сердечна аорта в тілі людини - кожного дня по цій вулиці місто «перекачує» тисячі і тисячі людей: тих, хто спішить вранці на роботу, а ввечері додому, гульвіс, які розтягують свій час в пошуках пригод, людей мистецтва та бізнесменів.

Якщо зупинитись, сісти на лавці і почати слідкувати за потоком людей, виникають асоціації з течією чи навіть річкою. Сидиш на березі і чекаєш, вглядаєшся вглиб течії, сам не знаєш, що саме виглядаєш, і раптом течія принесе щось цікаве повз твій берег.

Інколи місто відповідає тобі взаємністю – і ось вдалий кадр виникає сам по собі. Інколи місто не відповідає взаємністю – тоді встаєш, сам входиш в цей потік і шукаєш якісь потаємні закутки цієї ріки: може десь вже за рогом виникне печера зі скарбами чи темний підземний грот, де хтось необережно приховав свої таємниці.

І може ця метафора звучить трохи дивно, але відчуття у автора «Фотопогляду» виникали саме такі. Мабуть, треба подякувати двом хлопчакам, які запросили «мандрівного фотографа» пограти з ними у футбол за одним з поворотів центральної вулиці, чи потаємному дворику, який викликав чіткі асоціації зі Львовом.

Насамкінець, хочеться побажати людям (як пишуть журналісти у матеріалах – лучанам та гостям міста) гарних прогулянок по вулиці Лесі Українки, а також – цікавих знахідок під час цих прогулянок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарі Потер уже не той
Відповісти
Дуже гарно відображена на світлинах головна вулиця чарівного міста!
Відповісти
все одно - цей прислівник пишеться окремо. За місяць ніхто помилку виправити не може?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку затримали шахрая
03 жовтень, 2015, 12:22
Фотопогляд: вулиця Лесі Українки
03 жовтень, 2015, 10:00