Луцьк - серед українських міст, від яких захоплює дух. ФОТО

Луцьк - серед українських міст, від яких захоплює дух. ФОТО
Україна - країна мальовничої гарної природи, шедевральної архітектури та стародавніх історичних пам'яток та артефактів.

Портал Lyonl пропонує розглянути українські міста з прекрасною природою і мальовничими пейзажами, від яких захоплює дух.

Кам'янець-Подільський

З усіх кінців Європи їдуть в ці краї насолодиться видами на відому Кам'янець-Подільську фортецю. Цю монументальну оборонну споруду вибудовували кілька століть, її велич вражає уяву. Місто називають музеєм під відритим небом саме через цю сильну і в той же час прекрасну фортецю. Тут є ще на що подивитися. Рівно рік тому звичайне перехрестя перетворилося на "вишите" національною символікою і візерунками, завдяки старанням волонтерів і молодих художників. Це єдиний в Україні приклад. Так що, тут є чому здивуватися.

Чернівці

Чарівні Чернівці стали популярні в усьому світі через Резиденцію митополитів, яка зараз є головним корпусом Національного університету ім. Ю. Федьковича. Архітектурне наповнення міста розширює горизонти простого сприйняття - позитив визирає в кожному провулку, велич і краса будівель наповнена особливою атмосферою. Місць для прогулянок і захоплень безліч, треба тільки приїхати в це дивовижне місце. Тут можна зарядитися енергією і почуттям, що ти знаходишся у величезному доглянутому саду.

Луцьк

Луцьк не може похвалитися гордою надмірністю Львова, столичним пафосом Києва або стурбованим шумом Хмельницького. Але він створює враження молодого, чистого і приємного міста, але тим не менш, тут є старовинна архітектура у вигляді церков, монастирів, соборів, замків і багатовікова історія. У цьому місті є можливість забути суєту мегаполісу і пізнати свої глибинні почуття і відчуття. Це найдавніше місто Західної України, яке з радістю відкриє двері для знайомства.

Івано-Франківськ

Це, по-справжньому європейське, місто наповнене романтикою і красою! Воно зачарує своїми мальовничими краєвидами, легким настроєм і глибиною своєї культури. Дуже впадає у вічі велика кількість книжкових магазинчиків на кожному розі. Це відмінне місце для любителів почитати.

Запоріжжя

Всі знають про козаків Запорізької Січі, значить, чули і про славне місто Запоріжжя. Вони жили на Хортиці - найбільшому острові на Дніпрі. Зараз територія острова - це заповідна зона, на якій розташований музей-центр "Запорізька Січ". Місто славиться гарними мостовими спорудами і гідними пам'ятками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Редактори, перевіряйте переклад з російської!!! "Невеликий містечко" - круто! :(
Відповісти