Як може виглядати вулиця Лесі Українки. ФОТО

Як може виглядати вулиця Лесі Українки. ФОТО
Міська влада пропонує реконструювати вулицю Лесі Українки.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міський голова Луцька Микола Романюк.

"Пропоную на обговорення передпроектні пропозиції по реконструкції вул Л.Українки. Мощення з бруківки з частковим використанням шашки Терлінського, облаштуванням зон відпочинку , "сухих фонтанів", велодоріжки і т.д. Також передбачається ремонт фасадів будинків.
Чекаю пропозицій", - написав мер.

Лучани жваво долучаються до обговорення такої ідеї.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 46
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний мер! А чи включена в план вулиця Пушкіна?А то Лесі Українки зробитите ,а вид на Пушкіна є як в трущоби.
Відповісти
імєнно так
і кремльовські пропагандони знову матимуть привід звинувачувати в укрофашизмі і приниженні руссского міра
Відповісти
На картинці все гарно виглядає. Правильний задум по велодоріжці. На мою думку, потрібно більше парковок (можна й платних з охороною), оскільки планові стоянки будуть повністю заставлені автомобілями жителів цих районів (халявна парковка на ніч).
Відповісти
Потрібно поставити побільше смітників та зробити місця для курінння
Відповісти
в громадський місцях нема чого курити! не треба їх! а то гуляють мами з дітьми і вдихають ці жахливі ядучі пари....
Відповісти
Підтримую!!! Я теж проти куріння!
Відповісти
капличок, церквушок там не треба!
і так на кожному закаулку є\будують
Відповісти
Підтримую
Відповісти
Це відновлення каплички яка там стояла, а не голова "доктора Доеля", чи точніше комуняки Бойка. Тому капличка це історична автентичність.
Відповісти
Бракує висячих садів Семіраміди та зимових парків. Пенсіонери і надалі можуть собі голодувати і не лікуватись. Ні, щоб встановити міську щомісячну надбавку до пенсії,або привести хоча б в порядок численні дворища,так розпиловуємо бюджет міста в інтересах марнославства пана Голови.
Відповісти
Згодна, капличка зайва. Потрібна площадка з вуличними тренажерами.
Відповісти
щоб премікси на місці продавалися, ото накачаємося всі!!!
Відповісти
Це вже там зайве, во просто не вписується, А ідея гарна десь "збоку",але не такі як Новий Луцьк наліпив, бо вони не якісні
Відповісти
Микола Ярославовичу, це чудова ідея!
Відповісти
Хороша ідея , Луцьк по трохи стає красивішим і це радує!
Відповісти
Суперова ідея!! Я за! Я б тільки ще додала гарний дитячий майданчик)))Микола Ярославович дійсно думає про розвиток нашого міста!!!
Відповісти
Ідея то хороша...Але де були ці ідеї раніше? Все перед виборами...І дороги почали робити перед виборами і майданчиків тих понапихали перед виборами...Ну все як завжди!
Відповісти
Вже котрий раз я переконуюсь у тому що Романюк саме та людина яка нам потрібна на місці мера
Відповісти
Так все норм
Тільки нашо туда церкву впихати?! вже на кожному углу їх натикали ... потім ше й обгородять і буде не вид а жопа
Відповісти
Доречі ця вулиця йде йде і в кінці там пуста площа ...
туда б памятник Бандері поставити біля зосі, замість заксу
Відповісти
А чи потрібні ці фонтани, які будуть щомісячно вибирати з бюджета міста оплату за воду та електроенергію, без них вже ніяк

А капличка багато років тому на тому місці була, тільки совєти її розвалили (доречі говорили що вона була дуже гарна-майже вся з вітражів)
Відповісти
Так один фонтан вже є біля драмтеатру... хіба ви не бачили? Микола Ярославович за 5 років його так гарно зробив... і туалети працюють... все просто супер. А як же інші вулиці міста, є такі невеличкі вулички, де за часів існування міста там асфальта не бачили, поряд асфальтують а малесенький провулочок залишають, нехай пенсіонери і мами з дітками лазять по болоті, п як сміттєвоз проїде то взагалі супер. Чудовий мер! Голосуйте, може воду гарячу дасть, а то миємося в тазиках... Европа....
Відповісти
На одній з фоток на задньому плані хмарочоси.
Зашибісь у нас місто буде.
Відповісти
Головне щоб люди про воду гарячу не говорили
Відповісти
Ну вот!..........пофантазировали и хватит. (как в случае и с пешеходным переходом возле ЦУМа)
Відповісти
як на мене - велодоріжка там зайва, вулиця і так не дуже широка, з огляду на таку кількість людей, особливо в час пік... А ще звузити її
Відповісти
Для чого там велосипедна доріжка по Лесі Українки???? Ліхтарі до кінця вулиці доліпіть хоча б
Відповісти
Дуже хороша ініціатива, але от велосипедних доріжок та каплиці дійсно непотрібно !
Так тримати , буду голосувати за Романюка, він принаймні місто вичухав після попередніх управлінців!!!
Відповісти
Оце гарний проект, Романюк, це єдиний мер який постійно працював над змінами міста і в нього це виходило чудово.
Відповісти
Дуже гарний проект Микола Ярославович, хочеться щоб ви виграли ці вибори і доробили його , бо ми знаємо що ви робили дуже багато для нашого міста!
Відповісти
Велодоріжка потрібна, тому що велосипедисти і так там їздять тільки від них і сахаєшся, особливо зранку коли всі поспішають на роботу, то аж просинаєшся.
І фонтан бажано з гарячою водою.
Відповісти
А давайте знесемо міську раду і побудуємо ще одну церкву!
Відповісти
тільки не треба більше пам'ятників від Ірини Дацюк, благаю!!!!
Відповісти
Не треба церквушок та каличок їх більше ніж смітників та вбиралень. Хто хоче звернутись до Бога той звернеться і без церкви, а от з смітником та вбиральнею так не вийде. Взагалі складається думка що в місті церкви ставлять щоб місце зайняти.
Відповісти
Ідея чудова! Скільки Луцьк буде пасти останнє місце серед обласних центрів? Центр жахливий,вулиця Л.Українки брудна,неохайна,бруківка попровалювалася.І скільки можна скиглити про малі пенсії та гарячу воду.Виховуймо своїх дітей правильно, щоб не руйнували, не розписували стіни будинків, не смітили. Треба мінятися!
Відповісти
гамно!
Відповісти
дуже гарний проект, Романюк як мер так само дуже добре себе показав, краще хай він стане мером знову чим цей Товстенюк
Відповісти
А скільки коштує така реконструкція? Може вже дороги краще доробіть!Є вулиці що там пройти неможливо не те що їхати. Може воно і добре, але чи на часі? Чому всім керовникам так подобається робити великі закупки і ремонти?Напевно вигідно?
Відповісти
Коменти пишуть спеціально позитивні.... а інші коменти видаляють... Де мій комент????
Відповісти
Люди, "церква" - це колишня Іверська капличка. Це була дуже гарна каплиця, та в 60-х "совєти" її знищили.А ще раніше на тому місці відбувалися страти.

Згідна, реконструкція вулиці непогана ідея, та якщо трохи звернути на перпендикулярні вулиці - то жах(особливо страшна сіра коробка на Кривому Валу "Якийсьтам маркет взуття"). Та й на рахунок капличок/церков вже вистачить. Скоро люди атеїстами почнуть ставати зі злості. Бізнес, а не церква.
Відповісти
Наші американські родичі були неабияк подивовані, що з підвалу під міським "палацом правосуддя" лі
Відповісти
Наші американські родичі були неабияк подивовані, що з підвалу під міським "палацом правосуддя" лізе п"яний. На їх переконання, це мала б бути автономна споруда з обов"язковою Богинею з вагами...
Відповісти
Ідея гарна, але я, як мама маленьких дітей, маю деякі зауваження:1.Велосипедна доріжка там не потрібна. Вул. Лесі Українки є пішохідною зоною, на що вказують відповідні дорожні знаки- рух механічних транспортних засобів заборонений. Велосипед- це транспортний засіб, а швидкість з якою летять велосипедисти просто лякає. Наші чиновники, які складали цей план, нехай пройдуться цією вулицею з одно-, дворічною дитиною ввечері, коли пішоходів мало, дитина біжить куди хоче, а велосипедисти летять на шаленій швидкості. Мама не відпочиває, гуляючи з дитиною, а бігає і думає, щоб маля під транспорт не попало. Яка може бути велосипедна доріжка в пішохідній зоні? У Львові велодоріжки - на проїжджій частині дороги. 2.Дитячий майданчик. На вулиці дуже багато мам з дітками гуляють, а дітки граються або з камінцями в сквері біля пам'ятника К.Шишко, або по сходах і бордюрах скачуть, або по вулиці бігають - ось усі розваги. Дитячі майданчики в дворах будинків, прилеглих до вулиці Лесі Українки, - просто відсутні. Прошу врахувати цей факт. 3. Вулиці, прилеглі до вул.Лесі Українки,- це "трущоби", і вони трохи не вписуватимуться в цей ландшафт. Наприклад, вулиця Пушкіна. На цій вулиці знаходиться історична пам'ятка - будинок, в якому перебував в 1700х роках Петро Великий. Вулиця вимощена шашкою Терлінського, але оздоблена великими і глибокими ямами. А також на вулиці є ще одна визначна пам'ятка - центральноміське сміттєзалище, яке "облагороджується" жителями навколишніх кварталів. Сміття лежить горами, а дощ піде все це плаває по всій вулиці. Жах та антисанітарія!!! Неодноразові звертання щодо порядку біля сміттєвих баків вул. Пушкіна до органів міської влади та служби 1580 результату не дали. Муніципальна поліція чим займається??? Пропоную перед тим, як розробляти генплан вулиці Лесі Українки, пройтися прилеглими вулицями, подивитися, що там діється, і вирішити наскільки гармонійно будуть вписуватися прилеглі вулиці в ландшафт головної пішохідної вулиці Луцька.
Відповісти
Доповню:
1. Дитячий візочок - також механічний транспортний засіб, тому бажано заборонити їх використання також. Вулиця має крутий нахил і некерований візочок спричинить справжній дитячий геноцид.

2. Також над вулицею нависають будівлі, з даху чи балкону яких, що завгодно може впасти. Потрібно їх зрівняти з землею і на їх місці зробити дитячі майданчики.

3. Було б дуже добре поставити вздовж вулиці рекламні стовпчики, куди б мами могли вставляти фото своїх немовлят - це різко підніме туристичну привабливість міста. Хто зможе відмовити собі у задоволенні приїхати на них подивитись.
Відповісти
нічого не поняв кромі картинок


Відповісти