Нетямущі лікарі зробили з новонародженої дитини каліку

Нетямущі лікарі зробили з новонародженої дитини каліку
У Центральній райлікарні міста Українки жінка пережила важкі пологи. Софійка народилась у вівторок о 5-й вечора, проте замість радості принесла батькам горе. Діагноз, який лікарі поставили дитині, приголомшив молоде подружжя — набряк мозку.

Про це пише Телеканал новин «24».

Відкладання пологів на день та невчасна реанімація прирекли дитину на каліцтво. Лікарі свою помилку заперечують. І кажуть, що все це трагічний збіг обставин.

Якби ця швидка приїхала вчасно — у день народження Софійки, шансів на здоров'я було б більше.

У дитини набряк мозку. Мати впевнена, якби перед пологами зробили УЗД, лікарі б побачили, що шия дитини оповита пуповиною. І зробили б кесарів розтин. А натомість дитина застрягла у родових шляхах і пробула без кисню півгодини.

У молодих батьків почали опускатися руки. Проте їх родичі готують звернення до прокуратури, де мають вирішити — схибили лікарі чи ні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас подібна ситуація, в 2006 році в Луцьку перед пологами не зробили УЗД,а дитина була оповита пуповиною 2 рази. Під час пологів застрягла в проході, необхідно було різнути, але акушер схватила за головку, яка появилась і почала тягнути, тіло дитини було фіолетового кольору. Сказали що це в результаті асфіксії, але це нічого і все беде добре. Дали якийсь укол і через 5 днів випилали. В два місяці виявили що в дитини нетакі рухи. Звернулись до лікарів поставили діагноз ДЦП. Був присутній на родах і бачив помилки лікарів. В суд не звертались бо всерівно викрутяться. Бог їм суддя.
Відповісти
в мене було потрійне обвиття шия живіт і нога.узі не робили родила сама і все норм з дитиною.но акушерка хотіла взяти за голову.добре що лікар крикнув забери руки з голови.треба просто за голову дітей не тянути і все буде норм
Відповісти
Обвиття не є показом до кесарського розтину.
Відповісти
Великая лекарька жена губернатора нальковича по кличьке ЧЕК.наделала столько калек что ее муж спасает от криминала.эта уродина брала и берет взятки..ее смена называется Смена покойников.эта дамочка убийца.Взятки брала не только от мамашек но и за плановое кесарево.Комент удалят.пусть люди помнят эту ведьму.Живет дамочка в кварите за 200 тыс у е куплена в момент РеФАЛЛО люции фригидности. он же фригидный.медицина убийц..а не медицина для ЛЮДЕЙ.
Відповісти
Знаю ще одну "кантору" де вичікують лохів і обдирають,як липку."Центр планування сім"ї" у обл.дит.лікарні.З пацієнтами щебечуть,призначаючи обстеження у блатних дорогущих лабораторіях.Відсоток йде тому,хто призначив аналізи.У гінекологічних пацієнток "знаходять" такі "букети",що треба замовляти місце у Гараджі."Свої" лаборанти малюють потрібні мазки а ескулапи призначають відповідне лікування.Хто попаде,то обов"язково повторіть обстеження,але вже у 2-гій поліклініці.Результити діаметрально протилежні!!! Є там одна дохторка Наташка Ткачук.Майте на увазі.На---бе і не гикне.Не плутити її з старшою Наталією Володимирівною.
Відповісти
То там виходить дві Ткачук Наталі? Одна хороша а інша не дуже?
Відповісти
УЗО ознаки обвиття пуповиною навколо шиї не є показом до кесарського розтину!!! Дещо причетний до цієї галузі.Підтверджується обвиття у 50% випадків.Якщо родина наполяже на операції,боючись ускладнень із-за обвиття,то ніхто не відмовить.Це акушерство.
Відповісти
Останні новини
Нетямущі лікарі зробили з новонародженої дитини каліку
03 жовтень, 2015, 02:31