Клімчук хоче олімпійську збірну в Луцьку

Клімчук хоче олімпійську збірну в Луцьку
Губернатор Волині Борис Клімчук хоче, аби жіноча збірна України з волейболу формувалася на базі волинської команди «Континіум-Волинь-Університет» - стосовно цього він уже говорив із Президентом України Віктором Януковичем.

Про це голова ОДА розповів під час оперативної наради.

Нагадаємо, що 24 грудня волинська жіноча волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» вперше в історії Волині виборола Кубок України з волейболу.

«На Волині, як на Волині: чоловіки спустя рукава, а кругом жінки виручають. Вчора дівчата зробили маленьке чудо. В жодному виді спорту ми не мали такого успіху, до вчорашнього дня. Це успіх», - пишається волинськими спортсменками голова ОДА.

Потому Борис Клімчук розповів, що під час останньої зустрічі із Президентом України Віктором Януковичем він розмовляв про те, «де країна може досягнути успіху». На думку очільника області, на наступних олімпійських іграх Україна не представлена в жодному ігровому виді спорту. Тому по цьому питанню треба попрацювати і докласти «трохи грошей, уваги та організації на рівні Києва».

«Я сказав, що готовий підписатись під тим, щоб жіноча збірна України з волейболу формувалась на базі «Континіум-Волинь-Університет» в Луцьку. Я сказав про будівництво спортивного залу, яке ми ведемо, про ту базу, яка є, про тренерів, про дух, про підтримку, яку ми даємо волейболу. І я сказав президенту, що тут невеликі гроші», - розповів Борис Клімчук.

«Тут направду справа в організації діла. Не «продавати» дітей і дівчат за кордон, а тут працювати, піднімати рівень волейболу українського. І те, що волинянки виграли кубок, це – їжачок в штани всім. Це доказ того, що ми можемо», - закінчив він

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро Борис буде формувати тактичну схему гри і давати установки...
Відповісти
Останні новини
Клімчук хоче олімпійську збірну в Луцьку
26 грудень, 2011, 11:06