Міліціонеру контрабанди не «припаяли», але з органів звільнили

Міліціонеру контрабанди не «припаяли», але з органів звільнили
Проти колишнього «убозівця» Руслана Карпи, якому інкримінували контрабанду і хабарництво, закрили кримінальні справи, однак і у органах міліції він уже не працює.

Про це 17 липня під час прес-конференції повідомив прокурор Волинської області Андрій Парака.

Нагадаємо, що колишньому начальнику відділу по боротьбі з корупцією УБОЗу УМВС у Волинській області Руслану Карпу прокуратура області інкримінувала контрабанду, хабарництво та зловживання службовим становищем.

Кримінальну справу проти нього порушили восени 2011 року. Буцімто він сприяв незаконному перевезенню цигарок на мільйон гривень через українсько-польський кордон.

«Кримінальна справа щодо Карпи за отримання хабара і за зловживання службовим становищем закрита, як необґрунтовано порушена. З приводу причетності його до контрабанди справа закрита у зв’язку з декриміналізацією цієї злочинності і він притягнутий до адміністративної відповідальності. А предмети контрабанди конфісковано, з органів внутрішніх справ він звільнений, не працює наразі», - повідомив Парака.

Він зауважив, що у зв’язку з цією справою був звільнений заступник начальника УБОЗ по економіці за подаванням прокуратури області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міліціонеру контрабанди не «припаяли», але з органів звільнили
17 липень, 2012, 17:23