Волинянку, що в балаклаві напала на листоношу, не «посадили»

Волинянку, що в балаклаві напала на листоношу, не «посадили»
Жінка не потрапить за грати, якщо протягом двох років не вчинить нового злочину та виконає покладені на неї обов’язки.

Про це повідомляють на сайті волинської міліції.

В ході досудового слідства правоохоронці встановили: подія трапилася у червні цього року в Шацькому районі, неподалік села Острів’я. Аби покращити своє матеріальне становище жінка вирішила пограбувати листоношу. Очікуючи на свою жертву, зловмисниця одягнула балаклаву і заховалася обабіч дороги.

В той день працівниця пошти несла в сумці 22 тисячі гривень, які були призначені для соціальних виплат та пенсій. Нападниця накинулася на листоношу, коли та підійшла ближче: дерев’яною палицею вдарила по голові, а потім схопила її за горло та почала душити і бити головою об асфальт. Потерпіла встигла крикнути, що грошей у неї немає, і коли від почутого нападниця розгубилася, зірвала з неї балаклаву.

Із заявою про напад потерпіла звернулася до правоохоронців. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Після завершення досудового розслідування матеріали справи скеровано до суду.

Зважаючи на щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину та добровільне відшкодування матеріальної шкоди Шацький районний суд призначив підсудній чотири роки позбавлення волі з дворічним іспитовим строком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
розбій є закінченим злочином з моменту самого нападу, який тут замах?????ПРЯМЕ приховування більш тяжчого злочину!!!!!!!!ГАНЬБА таким прокурорам!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Волинянку, що в балаклаві напала на листоношу, не «посадили»
05 жовтень, 2015, 11:15