У Луцьку провели обласні змагання зі спортивного орієнтування та туризму. ФОТО

У Луцьку провели обласні змагання зі спортивного орієнтування та туризму. ФОТО
У неділю, 4 жовтня 2015 року, в м. Луцьку, в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», федерація спортивного орієнтування Волині спільно з міським центром туризму, спорту та краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради провели Х обласні змагання зі спортивного орієнтування та спортивного туризму «Спорт для всіх – запорука здоров’я» за Всеукраїнською програмою «Спорт для всіх – у парках та скверах».

Метою заходу є пропаганда здорового способу життя в місцях масового відпочинку населення області, запобігання негативним проявам у середовищі дітей та молоді шляхом залучення до активних занять фізичною культурою і спортом, розвиток паркового орієнтування та техніки пішохідного туризму в області.

З вітальним словом на урочистому відкритті змагань виступили директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир та голова федерації спортивного орієнтування Волині Петрочук Дмитро.

Програма заходу включала змагання з паркового орієнтування та техніки пішохідного туризму й проводились серед різних вікових групах: Ч16, Ж16 (1999-2000 рр.н.), Ч14, Ж14 (2001-2002 рр.н.), Ч12, Ж12 (2003 р.н. та молодші), Ч21, Ж21 – усі бажаючі.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами та медалями від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а найактивніші учасники заходу призами від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.