Волинських бійців запрошують на арт-терапію

Волинських бійців запрошують на арт-терапію
У Луцьку розпочинається перший благодійний проект арт-терапії та психологічних тренінгів для воїнів, які повернулись із зони АТО.

Про це повідомляє «Вголос».

«Ідея виникла тому, що це потрібно. Тим паче, я бачу з власного досвіду, коли близька людина була в АТО і ти бачиш, що з нею робиться, шукаєш будь-які виходи. А арт-терапія дійсно дає суперрезультати!» – зазначила волонтер Оксана Добровольська.

Оксана Добровольська розповіла, що перше заняття з бійцями проводитимуть у художній студії «П’ятерня», однак для наступних етапів реабілітації вкрай потрібно знайти окреме приміщення за прийнятну ціну.

«На перспективу, звичайно, хочеться окреме приміщення під арт-студію. обладнане спеціально для занять з бійцями та їхніми родинами. Я бачу це як місце, де можна прийти поспілкуватися, помалювати, зреалізуватися в мистецтві. Основна ідея в тому, щоб це було, наче родинне коло. І хотілося б, щоб у майбутньому заняття також проводили не лише професіонали, а й самі бійці чи волонтери. Ми хочемо просто робити добру справу, без піару та не йти під чиїмось брендом до виборів», – наголосила вона.

Додамо, перше заняття з арт-терапії з воїнами АТО відбудеться 11 жовтня о 17:00 за адресою: вул. Лесі Українки, 24-а. Проведе його відома волинська художниця, член Спілки художників України Тетяна Мялковська. Пройти мистецьку реабілітацію може кожен військовий, написавши Оксані Добровольській у мережі «Facebook».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.