Волинські борчині взяли участь у Чемпіонаті світу

Волинські борчині взяли участь у Чемпіонаті світу
25–29 серпня у м. Сараєво (Боснія і Герцеговина) відбувся чемпіонат світу з вільної боротьби.

З-поміж інших спортсменів, честь збірної України захищали двоє ковельчанок: Анастасія Падошик та Любов Волошина, - повідомляє Про Ковель.

У ваговій категорії 40 кг Любов Волошина у першій сутичці здолала срібну призерку чемпіонату Європи, спортсменку з Німеччини. За вихід у фінал, виграючи по ходу поєдинку з чемпіонкою світу з Росії, не змогла втримати переможний рахунок, а в боротьбі за «бронзу» поступилася призерці Європи з Румунії.

У категорії 38 кг Анастасія Падошик здолала спортсменку з Мексики, а далі поступилася чемпіонці світу з Японії та призерці Європи з Болгарії і зайняла 7 місце. У загальному заліку збірна команда України із 69 країн світу посіла 5 місце.

25–27 вересня у Броварах відбувся 21-й Міжнародний турнір серед юнаків та дівчат. Близько 400 учасників змагань з Азербайджану, Ізраїлю, Білорусі, Молдови, Словаччини та України взяли у ньому участь. І тут вдало виступили вихованки ДЮСШ управління освіти м. Ковеля Анастасія Лебедєва, сестри Ольга та Анастасія Падошики.

У ваговій категорії 34 кг А. Лебедєва зайняла друге місце, Анастасія та Ольга Падошики у ваговій категорії відповідно 37 та 32 кг здобули треті місця. Спортсменки підтвердили свою майстерність та нагороджені медалями, грошовими преміями й цінними призами.

Готували юних борчинь до змагань тренери Олег Стус та Ігор Падошик. Тренерсько-викладацький склад щиро вдячний усім, хто допоміг в організації поїздки юних спортсменок на чемпіонат світу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські борчині взяли участь у Чемпіонаті світу
06 жовтень, 2015, 16:52