Встановили місце перебування викраденого на Волині хлопчика

Встановили місце перебування викраденого на Волині хлопчика
Правоохоронці інформують, що викрадену на Волині дитину вивезли за межі України.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив начальник обласного УМВС Петро Шпига.

Нагадаємо, 17 травня цього року на Волині невідомі особи викрали дитину. Так, стало відомо, що матір викраденого хлопчика - мешканка Володимира-Волинського, яка навчалася в Києві. Під час навчання познайомилася з громадянином Тунісу, куди потім пара переїхала на постійне місце проживання. Офіційно ці стосунки не були оформлені, але від цього цивільного шлюбу в січні 2014 року народилася дитина.

Мати згодом повернулася на територію України, а дитина залишилася з батьком, і мешкала до початку 2015 року на території Королівства Люксембург, де проживає також рідна сестра батька. У слідства виникли підозри, що матір незаконно перевезла її в Україну, а батько вирішив таким же чином сина повернути.

Правоохоронці з’ясували, що викрадений хлопчик не є громадянином України. А замовником викрадення офіційно визнано батька хлопчика. За місяць пошуків ані викрадачів, ані дитини не знайшли. Фото хлопчика були розіслані в усі аеропорти, порти, попереджені прикордонники та митники.

6 жовтня Петро Шпига повідомив, що місце перебування дитини вже встановили: хлопчика викрадачі переправили за кордон. Мати хлопчика нині перебуває в Україні.

Крім того, особи викрадачів, каже очільник обласної міліції, уже встановлені й нині проводяться заходи щодо їх затримання. Правоохоронці з’ясували і те, якими шляхами дитину вивезли з України та встановили причетних осіб. Подробиць цих обставин в УМВС не повідомляють, посилаючись на таємницю слідства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто викрав дитину у Володимирі-Волинському: версія міліції

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Встановили місце перебування викраденого на Волині хлопчика
07 жовтень, 2015, 08:44